Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

TV2 og SSI udfører voldsomt manipulerende propaganda for vacciner

TV2 og SSI er igen på krigsstien med propaganda for covid-19-vacciner baseret på forvrængende og udeladende information. TV2 skrev i går: Antallet af dødsfald blandt ældre er højere end forventet – vi har ingen andre forklaringer end corona, siger SSI. Det fremgår af TV2-artiklen, at: Antallet af coronarelaterede dødsfald blandt de ældre mellem 75-84 år […]

TV2 og SSI er igen på krigsstien med propaganda for covid-19-vacciner baseret på forvrængende og udeladende information. TV2 skrev i går: Antallet af dødsfald blandt ældre er højere end forventet – vi har ingen andre forklaringer end corona, siger SSI. Det fremgår af TV2-artiklen, at: Antallet af coronarelaterede dødsfald blandt de ældre mellem 75-84 år […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x