Donald Trump jages af politiet i USA – men hvad betyder det egentlig?

USAs tidligere præsident Donald Trump er for nylig angiveligt blevet udsat for ransagninger af det amerikanske forbundspoliti FBI. Dette bliver af flere frihedsaktivister opfattet som et bevis på, at Donald Trump er en ægte frihedskæmper på folkets side. Det er fortsat min opfattelse, at Donald Trump er zionistisk kontrolleret opposition. De nye FBI-ransagninger kan efter … Læs videre Donald Trump jages af politiet i USA – men hvad betyder det egentlig?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
søndag, 14 august 2022, 12:26 12:26

A. “The Donald” iværksatte vaccinationsprogrammet “Operation Warp Speed. B. Anerkendte i 2017 som den første amerikanske præsident Jerusalem – som Israels hovedstad. Og flyttede den amerikanske ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem. C. De hemmelige dokumenter vedrørende mordet på JFK skulle ifølge loven offentliggøres under Trumps embedsperiode. (55 år efter mordkomplottet imod JFK). Dette forhindrede Trump. Og vi fik IKKE den samlede historie om JFK. D. Trump havde i mange år en omfattende korrespondence med Nixon. … Trump er en milliardær forretningsmand og byggematador. Han har tilsyneladende mafia-forbindelser og har delvist etableret sin formue på kasinodrift i Atlantic City. Han… Read more »