Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Donald Trump jages af politiet i USA – men hvad betyder det egentlig?

USAs tidligere præsident Donald Trump er for nylig angiveligt blevet udsat for ransagninger af det amerikanske forbundspoliti FBI. Dette bliver af flere frihedsaktivister opfattet som et bevis på, at Donald Trump er en ægte frihedskæmper på folkets side. Det er fortsat min opfattelse, at Donald Trump er zionistisk kontrolleret opposition. De nye FBI-ransagninger kan efter […]

USAs tidligere præsident Donald Trump er for nylig angiveligt blevet udsat for ransagninger af det amerikanske forbundspoliti FBI. Dette bliver af flere frihedsaktivister opfattet som et bevis på, at Donald Trump er en ægte frihedskæmper på folkets side. Det er fortsat min opfattelse, at Donald Trump er zionistisk kontrolleret opposition. De nye FBI-ransagninger kan efter […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x