Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Måske var det ikke “Iran” men CIA, der gav Rushdie dødsdommen

Tillad mig at fremføre en alternativ hypotese om Rushdie-sagen, som i disse dage har fået øget fokus i pressen. Den religiøse dødsdom, fatwaen, mod Rushdie for bogen De Sataniske Vers blev fremført af Irans ayatollah Khomeini. Ayatollah Khomeini var, muligvis, kontrolleret af CIA med henblik på at lede den islamiske revolution i Iran. Formålet med […]

Tillad mig at fremføre en alternativ hypotese om Rushdie-sagen, som i disse dage har fået øget fokus i pressen. Den religiøse dødsdom, fatwaen, mod Rushdie for bogen De Sataniske Vers blev fremført af Irans ayatollah Khomeini. Ayatollah Khomeini var, muligvis, kontrolleret af CIA med henblik på at lede den islamiske revolution i Iran. Formålet med […]
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x