Måske var det ikke “Iran” men CIA, der gav Rushdie dødsdommen

Tillad mig at fremføre en alternativ hypotese om Rushdie-sagen, som i disse dage har fået øget fokus i pressen. Den religiøse dødsdom, fatwaen, mod Rushdie for bogen De Sataniske Vers blev fremført af Irans ayatollah Khomeini. Ayatollah Khomeini var, muligvis, kontrolleret af CIA med henblik på at lede den islamiske revolution i Iran. Formålet med … Læs videre Måske var det ikke “Iran” men CIA, der gav Rushdie dødsdommen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
mandag, 15 august 2022, 0:32 00:32

Som altid er du, Per Brændgaard, klar til at frikende islam fra enhver ondskab i konspirationens hellige navn. Jesus ville have været svært begejstret..

Jeg bemærkede også, hvordan du i et indlæg omhandlende håndgemæng med nogle fodboldtosser lige fik fik sendt en bredside af sted mod Rasmus Paludan og retten til frit at kunne ytre sig, i den rest af demokrati, vi har tilbage. Det var ikke kønt!

Gemmer der sig en dadel-spisende mullah inden i dig, eller er det blot dit venstreekstreme bias, der konstant martrer dig?

Last edited 1 month ago by Brian Olesen
Brian Olesen
mandag, 15 august 2022, 16:09 16:09

Dit budskab er også, vil jeg mene, at muslimske terrorister altid er ofre for sammensværgelser begået af stater og deres efterretningstjenster. Naturligvis kan der findes eksempler på misbrug af religon i både fortid og nutid, faktum er blot, at vold og terror begået i islams navn mildest talt er signifikant sammenlignet med jødedom og kristendom ligeså. I den forbindelse, er det jo netop interessant, at du lige får flettet Rasmus Paludan ind i dit grundlovsstridige intermezzo med politiet jf. dit- heldigvis- mindre sammenstød med fodboldtosserne? Sandheden er jo (og den har jeg patent på her:), at politiet beskytter demokratiet og… Read more »

Brian Olesen
tirsdag, 16 august 2022, 12:30 12:30

Det er fine “pointer” og som mange næppe er uenige i. Jeg fornemmer blot og ser en tendens til, at du, Per Brændgaard, friholder islam, ved at se konspirationer i meget af den ondskab, der udspringer fra denne ideologi og som netop sejler under bekvemligheds flag forklædt som religion. Jeg bemærkede også i et opslag fra din hånd i forbindelse med hændelsen i Field’s, hvor du spekulerede i om myndighederne prøvede at mørklægge et racistisk motiv, ved ikke at oplyse om pigmentering hos ofrene. Der ingen tvivl om, hvor du slår dine folder ren værdipolitisk- også selvom du ligesom undertegnede… Read more »

Last edited 1 month ago by Brian Olesen
Brian Olesen
tirsdag, 16 august 2022, 16:11 16:11

Det er så fint, Hr. Brændgaard.