Coronaens forventede comeback er startet i dag

Statens Serum Institut (SSI) anbefaler nu, at ansatte i ældreplejen bliver coronatestet regelmæssigt igen. Det fremgår af den opdaterede anbefaling, som SSI har udgivet i dag. Anbefalingen gælder også ansatte på tilbud med sårbare mennesker. Besøgende opfordres af SSI også til at blive testet. SSI skriver: “Fast personale i ældreplejen (på plejehjem og i hjemmeplejen) … Læs videre Coronaens forventede comeback er startet i dag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
mandag, 15 august 2022, 18:54 18:54

SUK!

Silas
mandag, 15 august 2022, 20:54 20:54

Og lige nu har vi muligvis en rigtig trussel.. atomkraftværket i Ukraine er blevet beskudt med bomber fra droner og granater i flere dage i træk.. sundhedsstyrelsen burde derfor oplyse alle om at begynde at købe tabletter og P100 masker, eller uddele de 2 mio jodtabletter som de allerede har på lager.. men der er sjovt nok intet om dette fra myndighederne, istedet er de optaget af covid og monkeypox og de er fuldstændig tavse omkring den meget farlige situation lige nu

Last edited 1 month ago by Silas
Silas
mandag, 15 august 2022, 21:03 21:03
Reply to  Silas

Til dem som gerne vil købe en egnet maske just in case, kan man købe en her https://a.co/d/5PuLAxr

Jens Angelsgaard
onsdag, 17 august 2022, 16:39 16:39

ALDRIG MASKE!

ALDRIG PCR!

ALDRIG MrNA!

ALDRIG QR-CODE!

ALTID KONTANTER!