Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Coronaens forventede comeback er startet i dag

Statens Serum Institut (SSI) anbefaler nu, at ansatte i ældreplejen bliver coronatestet regelmæssigt igen. Det fremgår af den opdaterede anbefaling, som SSI har udgivet i dag. Anbefalingen gælder også ansatte på tilbud med sårbare mennesker. Besøgende opfordres af SSI også til at blive testet. SSI skriver: “Fast personale i ældreplejen (på plejehjem og i hjemmeplejen) […]

Statens Serum Institut (SSI) anbefaler nu, at ansatte i ældreplejen bliver coronatestet regelmæssigt igen. Det fremgår af den opdaterede anbefaling, som SSI har udgivet i dag. Anbefalingen gælder også ansatte på tilbud med sårbare mennesker. Besøgende opfordres af SSI også til at blive testet. SSI skriver: “Fast personale i ældreplejen (på plejehjem og i hjemmeplejen) […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x