CDC-direktør og frontkvinde i coronakrigen er jødisk zionist

Den zionistiske lobby har i mange år været den mest magtfulde lobby i USA. Det er således heller ikke nogen større overraskelse, at den øverste chef for CDC (Centers for Disease Control and Prevention) tilsyneladende er en jødisk zionist. CDC-direktøren hedder Rochelle P. Walensky. Hun kom til CDC i 2020 for at arbejde i frontlinjen … Læs videre CDC-direktør og frontkvinde i coronakrigen er jødisk zionist
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
tirsdag, 16 august 2022, 14:56 14:56

jeg elsker dine orienteringer, som jeg aldrig selv ville finde eller tolke. Tak/Lene