Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

CDC-direktør og frontkvinde i coronakrigen er jødisk zionist

Den zionistiske lobby har i mange år været den mest magtfulde lobby i USA. Det er således heller ikke nogen større overraskelse, at den øverste chef for CDC (Centers for Disease Control and Prevention) tilsyneladende er en jødisk zionist. CDC-direktøren hedder Rochelle P. Walensky. Hun kom til CDC i 2020 for at arbejde i frontlinjen […]

Den zionistiske lobby har i mange år været den mest magtfulde lobby i USA. Det er således heller ikke nogen større overraskelse, at den øverste chef for CDC (Centers for Disease Control and Prevention) tilsyneladende er en jødisk zionist. CDC-direktøren hedder Rochelle P. Walensky. Hun kom til CDC i 2020 for at arbejde i frontlinjen […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x