Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Connie Ringgaard og Carl Henrik Rørbeck i indirekte debat om Frihedsbevægelsens Fællessråd + Forslag til løsning

Update på dkdox.tv har bragt to nye interviews med henholdsvis Connie Ringgaard og Carl Henrik Rørbeck om kritikken af Frihedsbevægelsens Fællesråd (FBF) – og FBFs kritik af kritikerne. Det er min vurdering, at det er en debat, der kan køre uendeligt. Løsningen kan være at fortsætte både debatten og den fælles kamp mod den virkelige […]

Update på dkdox.tv har bragt to nye interviews med henholdsvis Connie Ringgaard og Carl Henrik Rørbeck om kritikken af Frihedsbevægelsens Fællesråd (FBF) – og FBFs kritik af kritikerne. Det er min vurdering, at det er en debat, der kan køre uendeligt. Løsningen kan være at fortsætte både debatten og den fælles kamp mod den virkelige […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x