Connie Ringgaard og Carl Henrik Rørbeck i indirekte debat om Frihedsbevægelsens Fællessråd + Forslag til løsning

Update på dkdox.tv har bragt to nye interviews med henholdsvis Connie Ringgaard og Carl Henrik Rørbeck om kritikken af Frihedsbevægelsens Fællesråd (FBF) – og FBFs kritik af kritikerne. Det er min vurdering, at det er en debat, der kan køre uendeligt. Løsningen kan være at fortsætte både debatten og den fælles kamp mod den virkelige … Læs videre Connie Ringgaard og Carl Henrik Rørbeck i indirekte debat om Frihedsbevægelsens Fællessråd + Forslag til løsning
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
FBF
FBF
torsdag, 18 august 2022, 11:35 11:35

Vedr. Jesper Larsen’s interview med Connie Ringgaard på dkdox offentliggjort den 17. august 2022, har vi d.d. bedt dkdox om at indbringe et dementi grundet følgende: CR er stævnet for strafbare udtalelser, og i interviewet udtaler hun de selvsamme udtalelser som hun er stævnet for, en gang til, uden at dkdox har udbedt sig dokumentation på det.     Ydermere udvides de allerede injurierende udtalelser og bagvaskelse som CR er stævnet for, med yderligere påstande med følgende udtalelser:  CR påstår at Malue Montclairre har begået mandatsvig.  CR påstår at der er tale om ”fiktivt kørselsregnskab”.  CR påstår at Carl Henrik Rørbeck har indtaget… Read more »

Jens Angelsgaard
torsdag, 18 august 2022, 16:37 16:37

En for mig ligegyldig hanekamp med udgangspunkt i underskudstænkning.

Om mani peme hung!

Allan Davies Madsen
Allan Davies Madsen
fredag, 19 august 2022, 15:19 15:19

pyyhh