Putin afviste frihed og fornuft til fordel for vacciner mod corona

Riley Waggaman afslørede den 17. august 2022, at Ruslands præsident Putin ignorerede en vaccineskeptisk rådgiver for i stedet for at følge pro-vaccine rådgiver i håndteringen af covid-19. Det førte til udviklingen af den russiske covid-19-vaccine Sputnik V. Det fremgår af denne artikel på OffGuardian.org. Putins pro-vaccine-rådgiver hedder Alexander Gintsburg (også kendt som Alexander Leonidovich). Han … Læs videre Putin afviste frihed og fornuft til fordel for vacciner mod corona
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
søndag, 21 august 2022, 11:13 11:13

Mon det er hævn for holocaust at de magtfulde jøder er så ivrige efter at vi alle skal dø.. eller måske har de fået en ordre fra Gud, en slags ny Noas ark situation hvor menneskeheden skal “nulstilles” 🤔

Sussi
søndag, 21 august 2022, 11:32 11:32
Reply to  Silas

Holocaust is fake.