De fleste transseksuelle og non-binære lider formentlig af kulturelle vrangforestillinger

I forlængelse af mit indlæg TEST DIG SELV: SÅDAN FINDER DU UD AF, OM DU ER EN MAND ELLER EN KVINDE har jeg i facebookgruppen Vågne hjerter debat & info fået dette spørgsmål fra et andet medlem: “skal det forstås som at du mener transseksuelle og non-binære er psykotiske, når du skriver “vrangforestillinger”?” En kommentar … Læs videre De fleste transseksuelle og non-binære lider formentlig af kulturelle vrangforestillinger
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
22 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
mandag, 22 august 2022, 17:31 17:31

All around spot on. Det er en systematisk påvirkning, og det er under al kritik.. vores børn.. Har ikke ord mere..

Soren
mandag, 22 august 2022, 20:57 20:57
Reply to  Marie

Ja enig, det er meget præcist formuleret af Per. Og så begynder udskamningen, desværre… – fra mennesker som er under den påvirkning du nævner. De mennesker der taler om at “nedgøre”, og om hån og respektløshed, forstår, efter min mening, ikke at de er med til at forhindre at mennesker med transseksuelle følelser kommer i behandling hos en psykolog eller psykiater. For måske reelt at få hjælp i deres frygtelige situation, frem for at blive skåret i, få hormoner osv. Der er jo forfærdeligt. Og nu er det også børnene det går ud over. Som du skriver, Marie, man har… Read more »

Marie
mandag, 22 august 2022, 21:59 21:59
Reply to  Soren

Ja, det er meget fortvivlende at overvære. Frygteligt, jeg har virkelig været ked af det, sådan dybtegående ked af det og knust. Men jeg blev mindet om, af en ven fra Huskirken, at: Salige er de, der sørger over situationen, for de skal blive trøstet. Jeg har i sidste uge kontaktet folkekirkepræsten i mit sogn, for at melde mig ud. Jeg forklarede, at det (bl.a.) er pga. børnepride og transgender som kirken er pro eller passiv pro overfor. LGTB er blevet for ødelæggende for børnene, og han virkede egentlig enig, som sådan da. Jeg delte min fortvivlelse ganske kort over… Read more »

Last edited 1 month ago by Marie
Søren Kristensen
onsdag, 24 august 2022, 20:53 20:53

Amen! – helt enig, Per.
Vi må bede til at mange i disse kirker alligevel er og bliver hos Jesus, trods ledelsens massive svigt, og tilknytningen til staten.

Marie
onsdag, 24 august 2022, 8:53 08:53

Ja det er de, og du har helt ret, der er brug for en omorganisering. Jeg tror, at vi som folk, med fordel kan tage ud, og forklare dem det, inden vi melder os ud af folkekirken. Nogle få vil lytte, vil jeg tro.. Men mange er desværre ikke villige til at slippe statens jerngreb. Både i folke- og frikirker. Frikirker får også penge fra fonde. Suk.

Soren
tirsdag, 23 august 2022, 13:39 13:39
Reply to  Marie

Kære Marie Jeg har bedt for dig og for dit møde med præsten her til morgen. Jeg bad for at dit lys vil sprede sig til ham og gennem ham til resten af hans menighed. Eller at du direkte spreder det til menigheden. Må Helligånden guide dig og lade din mund flyde over med kærlig retvisning. Jeg har en klar tro på og et stort håb om at mange også i folkekirken er hos – og kommer til – Jesus selv i disse år hvor ledelsen arbejder intensivt – og mere og mere – i modstanderens ånd. Det er måske… Read more »

Marie
tirsdag, 23 august 2022, 22:05 22:05
Reply to  Soren

Tak. Sikke en oplevelse. Det gik forrygende, Det var yderst interessant, at snakke med ham, er helt overvældet. Kærlig retvisning. Ja. Det flød over med det, halleluja! Han delte min frustrationen og foragten overfor børnepride, LGTB, og han kendte ingen, som synes det var okay. Tog overhånd. Men alligevel var han ikke så velinformeret om det, men der kunne jeg jo fortælle ham om nogle dybere politiske ideologier m.m.. Vi var vidt omkring – til sidst transhumismen som han ikke vidste meget om, hvortil jeg kunne fortælle ham en del på baggrund af mit projekt. Dog skulle han netop igang… Read more »

Last edited 1 month ago by Marie
Soren
onsdag, 24 august 2022, 19:54 19:54
Reply to  Marie

Så dejligt at høre, kære Marie! Bønnesvar! Vidunderligt.
Jeg bad igen i dag for at Helligånden vil fylde denne præst og hans menighed nu – og at de vil komme til Jesus i Hans kærlighed og sandhed. Den eneste der er.
At du vil blive brugt som Guds redskab til det. Jeg mærker det går i opfyldelse!
Guds velsignelse til dig.
Kærligst
Søren

Marie
onsdag, 24 august 2022, 20:07 20:07
Reply to  Soren

Jaaaa, så dejligt med bønnesvar! Tak Jesus!
Hans kærlighed og sandhed, er så klar, og jeg tror også jeg bliver brugt som Guds redskab til dette. Har netop sagt dette til mine nærmeste kristne. Amen!
Hvor er det godt du fortsat beder for ham og dette.
Det var virkelig en interessant samtale, meget teologisk og med mange indsigter.
Jeg har prøvet at skrive til dig på din profil, men beskederne mislykkedes til afsendelse.
Jeg har nogle spørgsmål til dig, hvis jeg må stille dig dem? Skriv på min mail marsopchr@gmail.com

Kh Marie

Marie
torsdag, 25 august 2022, 10:07 10:07

Jeg tror det virker, kan nu afsende beskeder. Tak 🙂

Marie
torsdag, 25 august 2022, 11:54 11:54

Way to gooo, in your face fake facebook 😉

Jens Angelsgaard
tirsdag, 23 august 2022, 18:01 18:01
Reply to  Soren

Tak

Soren
mandag, 22 august 2022, 20:41 20:41

Indtil 2016 var det “at være “transseksuel” en sindslidelse i Danmark. Dvs defineret som sådan af det danske sundhedsvæsen og ved dansk lov. Det blev ændret i starten af 2017. Det er nu 5-6 år siden. Hvis man siger det er en sindslidelse i dag bliver man, som vi kan se herover, udskammet som respektløs “hate-speaker”. Uanset at man, som jeg oplever Per, gør det for at hjælpe de mennekser der har denne fysisk uafhjælpelige sindstilstand. Det er en tragedie jeg ikke har set magen til. Ufatteligt. Og ufatteligt hvad “man” kan få folk til. Vi kæmper ikke mod kød… Read more »

Jens Angelsgaard
tirsdag, 23 august 2022, 18:03 18:03
Reply to  Soren

“Folk” har intet ror og intet anker – men “lemmingererer” derhen hvor propagandavinden blæser dem…

Søren Kristensen
onsdag, 24 august 2022, 20:58 20:58

Kære Per Prøv at læse dette: “I TET’s seneste årsredegørelse vedr. PET kan man læse, at PET indhenter oplysninger om psykiatriske diagnoser fra sundhedsmyndigheder. Den information kommer kun frem, fordi PET i seks tilfælde ikke overholdte de interne regler for forudgående godkendelse. Uanset om formalia for den interne godkendelse overholdes eller ej, er det stærkt bekymrende, at PET aktivt snager i borgernes sundhedsjournaler. Det kan meget let have en dæmpende effekt på borgernes villighed til at henvende sig til det psykiatriske behandlingssystem, hvis de derved risikerer at have i en stor PET-database, hvor indgribende dataanalyser efterfølgende bruges til at vurdere,… Read more »

Soren
tirsdag, 23 august 2022, 18:54 18:54

Ja, som du selv meget fint har peget på med din artikel “Nu starter sygeliggørelsen af mennesker, der ikke vil vaccineres” – https://perbraendgaard.dk/2021/09/11/nu-starter-sygeliggoerelsen-af-mennesker-der-ikke-vil-vaccineres/ – er det allerede startet i en eller anden grad.Og tak for den artikel også.Så et “sundhedsvæsen” i dk som så småt begynder at lege med tanken om at de mennesker som folkeligt oftere og oftere betegnes som “anti-vax’ere” er mentalt syge – psykisk afsporede. Det begynder så småt at minde om Sovjetunionen og DDR da de regimer var på deres højeste mht forfølgelse af deres indbyggere; Her var man også syg i hovedet hvis man ikke… Read more »

Jens Angelsgaard
tirsdag, 23 august 2022, 19:28 19:28
Reply to  Soren

Danskerne og Menneskeheden får kastet alt det totalitære skyts efter sig. Alle erfaringerne fra det tyvende århundredes rædselsregimer destilleret ned og sammen til en dødsdrik tilsat digital totalovervågning.

Alt det værste fra Romerkirkens inkvisitioner, Anglo-amerikansk eugenik, Sovjetunionens stalinisme, Aldous Huxleys “Manufactured consent”, Maokina, Pol Pot og tysklandenes Nazi-Stasi effektueret af de vildledte hemmelige selskaber og selskaber med hemmeligheders lydige orker.

En uhyggeligt nøje orkestreret dødsmesse for menneskeheden og alt hvad der er menneskeligt og sjæleligt.

Jens Angelsgaard
tirsdag, 23 august 2022, 18:04 18:04

Det lå jo allerede i Epidemilovens ord om en “Samfundskritisk sygdom”…

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard