Kategorier
Gratis nyheder Nyhedsbloggen Public

Synderen er fundet! Teknisk problem med kommentarer er nu løst

Flere brugere har klaget over, at deres kommentarer blev slettet. Problemets årsag er nu identificeret og elimineret.

Problemet var Akismet, et antispam-plugin, der vurderede for mange rigtige kommentarer til at være spam. Jeg har nu manuelt godkendt alle kommentarer i spam-mappen fra de sidste 14 dage. Tidligere kommentarer er desværre tabt. Det beklager jeg meget, da jeg selv ved, hvor irriterende det er, når intellektuel produktion går tabt.

Jeg har nu ændret indstillingerne, så problemet ikke burde gentage sig. Hvis det gør, så skriv til mig, da jeg åbenbart kan gå ind et sted og manuelt godkende “spam”.

Lad mig igen understrege, at jeg IKKE sletter nogen som helst reelle kommentarer. Alle ytringer og holdninger er velkommen. Også kritik af mig og mine opfattelser.

Tak for jeres fortsatte bidrag til den frie debat her på PerBraendgaard.dk!

SE KOMMENTARER

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x