Corona kan være et zionistisk projekt

Den uafhængige journalist og mellemøstekspert Christopher Bollyn har dokumenteret, at der var zionister på alle nøglepositioner til gennemførelsen af 9/11-terrorangrebet på USA og den følgende politiske respons og tildækningen af ordentlig efterforskning af de voldsomme begivenheder den dag. Min egen efterforskning tyder på, at det samme gør sig gældende nu med corona-angrebet på hele verden. … Læs videre Corona kan være et zionistisk projekt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
9 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 23 august 2022, 18:16 18:16

Jeg kan desvæ

Hanne Larsen
tirsdag, 23 august 2022, 18:21 18:21
Reply to  Hanne Larsen

Jeg ved ikke lige hvad der går galt her – sender før jeg har skrevet færdigt. Som sagt kan jeg desværre ikke komme til dit foredrag den 11/9 Per. Er det sådan at du optager det 🤔🤔
Tusind tak for alt det du bidrager med 🙏😊
Knus og kram til dig 😘💕 Hanne

Hanne Larsen
tirsdag, 23 august 2022, 18:17 18:17

Jeg kan desværre ikke komme til dit foredrag den 11/9 P

Jens Angelsgaard
tirsdag, 23 august 2022, 18:17 18:17

Vær venligst opmærksom på det store overlap i tankegods, mentalitet, metoder, mål, persongalleri, virksomheder, pengetænketanke, som hersker imellem Totalitær Globalisme, Big Tech, Big Pharma, Big Oil, Big Agro, Industriens Kaptajner, kongefamiliernes Order of the Garter, Frimureriet og så fx “Zionisme”.

Det er klart at Zionismen siden slutningen af 1800-tallet er søsat som et flagskib/piratskib for “De 300 familier”, OG “Zionismen” er IKKE hele historien, der kan dække det samlede billede.

Jeg ser det mere som et værktøj, som man kan mobilisere jøderne i forbindelse med.

“Faraoerne” er nok et udtryk, der rækker dybere ned i magtstrukturens dyb?

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
onsdag, 24 august 2022, 15:52 15:52

Per – tak fordi du erklærer dig enig i det jeg skrev – “Vær venligst opmærksom på det overlap i tankegods, mentalitet, metoder, mål, persongalleri… som hersker imellem… Kongefamilierne… og Zionisme…” Du omtaler “Korstogene som Zionisme” – hvilket jo netop er præcis det samme – nemlig at “… kongefamilierne har overlap i tankegods, mentalitet, mål…med Zionismen…” Der hvor vi måske divergerer har st Gøre med hvorvidt Zionismen er hele historien eller om den er en væsentlig del af hele historien? Det system vi lever under går tilsyneladende tilbage via Rom til Egypten, Mesopotamien, Babylon, Sumer og Ur. Og videre endnu… Read more »

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard
Chris3
onsdag, 24 august 2022, 16:28 16:28

Hej begge. Hvor spændende. I har begge undersøgt det samme som jeg. Det helt store billede. Kunne være sjovt at mødes og dele erfaringer en dag.

Hanne Larsen
onsdag, 24 august 2022, 11:30 11:30

Det forstår jeg derfor selvfølgelig så godt Per- så kvik var jeg ikke lige at tænke på det – det er bare så øv, at jeg ikke har mulighed for at deltage 🙁
Pøj pøj med det 👍💖
Kæmpe tak for dig 🙏
Knus og kram 😘💚