Kategorier
Public Tilbud

Find vej i junglen af viden: fra slank og sund til ånd og politik

Lad Per Brændgaard være din guide gennem junglen af viden om ernæring, sundhed, spiritualitet og politik. Du kan få adgang til meget mere her på PerBraendgaard.dk med et betalt abonnement eller medlemskab. Få luft for din forvirring og svar på dine spørgsmål. Bliv en del af fællesskabet, hvor vi alle er i samme båd.

Betalt abonnement eller medlemskab fungerer som en opgradering af din gratis konto. En gratis konto giver adgang til at skrive kommentarer til alle gratis indlæg. OPRET NU

Spirituelt Medlemskab (Åndelig Føde) er for dig med interesse i Sundhed & Spiritualitet. Du får guidede meditationer, ny viden om ernæring og inspiration til ny sundhed hele vejen rundt. Det medlemskab giver dig adgang til alle indlæg om de emner – samlet på Åndeligføde.dk (en del af PerBraendgaard.dk). Du kan via kommentarer dele erfaringer, stille spørgsmål og få svar på dine spørgsmål. Du kan betale per måned eller per år. KØB NU

Politisk Medlemskab (Propagandabloggen) er for dig med interesse i Propaganda & Politik. Du får dybdegående analyser og afsløringer, ligesom du får hjælp til at navigere i de mange fælder og bedrag for sandhedssøgere. Du får adgang til alle ekstra indlæg om de emner, og du kan kommentere frit indenfor de områder. Det er samlet på Propagandabloggen.dk (en del af PerBraendgaard.dk). Du kan betale per måned eller per år. KØB NU

Total Abonnement er for dig med interesse i hele bredden af Per Brændgaards arbejde. Du får adgang til det samme som både spirituelt og politisk medlem PLUS Frihedspressen, Sundhedsvejlederen, Heltslank, arkiver, webinarer, online coaching og Burnfarm. Du kan betale per måned eller per år. KØB NU

Hvis du søger online hjælp til vægttab, så er Total Abonnementet det bedste valg, da du der ikke kun får adgang til indlæg, men også mere konkret vejledning og slankecoaching. Du kan også købe Det Holistiske Slankekursus, hvis du kun vil have adgang til slankedelen i 12 uger.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du vil gøre brug af de ekstra muligheder som abonnent eller medlem. Du kan også bare se det som en måde at støtte Per Brændgaards arbejde. Og hvem ved, måske kommer der en dag, hvor det er rart at have en cand.scient. i human ernæring, der er opdateret med den nyeste forskning om ernæring i forhold til overvægt, overspisning og covid-19 lige ved hånden.

Per Brændgaard læser og besvarer ikke kommentarer på de sociale medier. Det gør han til gengæld hurtigt og effektivt her på PerBraendgaard.dk. SE NYE KOMMENTARER

Kom i gang nu ved at oprette en gratis profil og prøv systemet af.

Hvis du har spørgsmål til dit abonnement eller medlemskab, så er du altid velkommen til at kontakte Per: mail@perbraendgaard.dk.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x