Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Anders Breivik og Den Danske Frimurerorden bruger zionistisk symbol

Både terrorist og massemorder Anders Breivik og Den Danske Frimurerorden bruger det røde malteserkors som symbol. Det er et af de ældste zionistiske symboler. Her er forsiden af Breiviks manifest: Malteserkorset flagrer på toppen Den Danske Frimurerordens hovedbygning på Blegdamsvej i København. Her er et billede fra ordenens side på Wikipedia: Malteserkorset har været et […]

Både terrorist og massemorder Anders Breivik og Den Danske Frimurerorden bruger det røde malteserkors som symbol. Det er et af de ældste zionistiske symboler. Her er forsiden af Breiviks manifest: Malteserkorset flagrer på toppen Den Danske Frimurerordens hovedbygning på Blegdamsvej i København. Her er et billede fra ordenens side på Wikipedia: Malteserkorset har været et […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x