Hoffmann afslører mit dobbelt hemmelige medlemskab af den hemmelige ondskab

En skarp analytiker og frihedskæmper på Facebook ved navn Katrine Krogh Hoffmann har afsløret flere hemmeligheder om mig. I denne video kommenterer jeg de nye afsløringer: Hoffmann er i øvrigt et gammelt, stolt ashkenazi-jødisk navn, men det har selvfølgelig intet med sagen at gøre, da jøderne generelt intet har med noget at gøre – ud … Læs videre Hoffmann afslører mit dobbelt hemmelige medlemskab af den hemmelige ondskab
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
vivilizzi
lørdag, 27 august 2022, 11:52 11:52

Tak fordi du tager det fra den humoristiske side kære Per.
Send hende kærlighed ligesom du gør det til Mette. Det gør jeg også.
kram vivilizzi

Annemette
Annemette
lørdag, 27 august 2022, 16:20 16:20
Reply to  vivilizzi

Askenazi jøder er de falske jøder, som er pilrådne. Du kan lave sjov med det her, men det er dødsens alvor.

Jens Angelsgaard
mandag, 29 august 2022, 7:27 07:27

Da jeg åbenbart er livstids banned fra Facebook for at have gennemskuet “Corona” for to et halvt år siden, så kan jeg selvsagt ikke tjekke denne Hoffman der.

Jeg har dog set på hendes Youtube kanal: Alle videoerne synes at omhandle enten at “Jorden er flak som en pandekaavh!” eller at Nasas månelandinger er falske.

Hun promoverér altså en gammel testamentlig kosmologi.

Lidt mystisk?

Johan Poulsen.
Johan Poulsen.
tirsdag, 30 august 2022, 12:00 12:00

Jeg vil gerne høre mere om hvilke afsløringer du er kommet med, siden du har opnået sådan en status på fB.. For jeg synes dælme der ligger mange opslag både der og på youtube der er meget kritiske overfor narrativet, men endnu ikke er fjernet..

På forhånd tak.