Kategorier
Den Komiske Blog Mere humor

Hoffmann afslører mit dobbelt hemmelige medlemskab af den hemmelige ondskab

En skarp analytiker og frihedskæmper på Facebook ved navn Katrine Krogh Hoffmann har afsløret flere hemmeligheder om mig. I denne video kommenterer jeg de nye afsløringer: Hoffmann er i øvrigt et gammelt, stolt ashkenazi-jødisk navn, men det har selvfølgelig intet med sagen at gøre, da jøderne generelt intet har med noget at gøre – ud […]

En skarp analytiker og frihedskæmper på Facebook ved navn Katrine Krogh Hoffmann har afsløret flere hemmeligheder om mig. I denne video kommenterer jeg de nye afsløringer: Hoffmann er i øvrigt et gammelt, stolt ashkenazi-jødisk navn, men det har selvfølgelig intet med sagen at gøre, da jøderne generelt intet har med noget at gøre – ud […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x