Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Homoseksuelle er gidsler i elitens krig mod maskuline mænd

Der er i min optik en skjult agenda bag LGBTQ-propagandaen, hvor naturligt homoseksuelle bliver taget som gidsler for at fremme noget unaturligt. Homoseksualitet er en del af den naturlige variation i seksuel orientering. Hvis jeg var homoseksuel, så ville jeg være voldsomt vred over den måde min seksualitet bliver misbrugt for tiden. Problemet i LGBTQ […]

Der er i min optik en skjult agenda bag LGBTQ-propagandaen, hvor naturligt homoseksuelle bliver taget som gidsler for at fremme noget unaturligt. Homoseksualitet er en del af den naturlige variation i seksuel orientering. Hvis jeg var homoseksuel, så ville jeg være voldsomt vred over den måde min seksualitet bliver misbrugt for tiden. Problemet i LGBTQ […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x