Homoseksuelle er gidsler i elitens krig mod maskuline mænd

Der er i min optik en skjult agenda bag LGBTQ-propagandaen, hvor naturligt homoseksuelle bliver taget som gidsler for at fremme noget unaturligt. Homoseksualitet er en del af den naturlige variation i seksuel orientering. Hvis jeg var homoseksuel, så ville jeg være voldsomt vred over den måde min seksualitet bliver misbrugt for tiden. Problemet i LGBTQ … Læs videre Homoseksuelle er gidsler i elitens krig mod maskuline mænd
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Munk
lørdag, 27 august 2022, 10:10 10:10

Helt enig.
Der er noget i hele det setup som
virker kunstigt.
Hvor kommer strømningen fra?
Hvem sætter det igang?
Man kan finde tilbage til coronapatient nr. 1, kan man så ikke også finde tilbage til dette LGBTQ+ ‘s udgangspunkt ?

Logneverden
søndag, 28 august 2022, 10:53 10:53

Hvis bare mainstream journalisterne havde en tanke-/arbejdsgang som Per i deres journalistik, så ville vi rent faktisk HAVE ægte journalistik, istedet for copy-paste Reuters/Ritzau bullshit! Jeg vil dog grave et dybere kontroversielt spadestik, og tillade mig at mene, at homoseksualitet ikke bør have en fremtrædende rolle i et samfund eller statsfinansierede medier. Og hvorfor siger jeg så det? Det lyder jo forfærdeligt diskriminerende, — og læsere af siden her, må skam gerne tage afstand fra mine ‘afskyelige’ udtalelser. :p Jeg siger det, fordi jeg mener, at vi går en fremtid i møde, hvor der bliver mangel på mand/kvinde/barn kernefamilier i… Read more »