Mette Frederiksen har ret: Minksagen er ikke den store skandale

Mette Frederiksen har ret, når hun nu går ud og siger, at minksagen ikke er en stor skandale, og at det i hvert fald er noget, der kan diskuteres i forhold til proportioner. Minksagen er efter min mening kun en lille skandale. Det er, trods alt, kun ét erhverv og en masse dyr, det er … Læs videre Mette Frederiksen har ret: Minksagen er ikke den store skandale
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
søndag, 28 august 2022, 19:33 19:33

Kære Per Vil du engang kommentere på den omvendte statue ved Børsen og hvad er LGBT og regnbueflaget? Mange ting på en gang Hilsener Lene

Henni Amtrup S. Olesen
søndag, 28 august 2022, 20:50 20:50

Det er gigantiske skandaler det kvindfolk til Mette Frederiksen har begået i de 3 år hun har haft magten, og lemlæstelse og død som følge af “vaccinerne” er som du skriver absolut den største skandale, – men medierne er selvfølgelig rungende tavse.

Man hører heller intet om de politianmeldelser der er indgivet mod hende, – ej heller om overdødeligheden i kølvandet på “vaccinerne”.

Der må være nogle blandt de resterende 178 på Borgen, der er modstandere af de nød godkendte “vacciner”, men tør ikke melde ud, for så er karrieren slut.

Tak fordi du bliver utrætteligt ved.