Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Her er forskellen på ‘woke’ og ‘vågen’ i moderne politik

Der er meget stor forskel på at være ‘woke’ og at være ‘vågen’. De to sindstilstande er nærmest hinandens modsætninger. Du er woke, hvis du blindt tror på de regeringsbetalte mainstream-mediers historier om, hvem det er synd for nu: Ukraine: – Det er synd for Ukraine, der er et sagesløst offer for onde Rusland. Ukraine […]

Der er meget stor forskel på at være ‘woke’ og at være ‘vågen’. De to sindstilstande er nærmest hinandens modsætninger. Du er woke, hvis du blindt tror på de regeringsbetalte mainstream-mediers historier om, hvem det er synd for nu: Ukraine: – Det er synd for Ukraine, der er et sagesløst offer for onde Rusland. Ukraine […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x