Kategorier
Public Tilbud

Støt etableringen af et stort, frit medie med sandhedssøgende journalistik

I den snart forgangne måned har jeg prøvet at forstå de interne konflikter blandt frihedskæmpere i Danmark – og appellere til at vi bekæmper fjenden i stedet for hinanden.

I den kommende måned vil mit politiske fokus være at skabe et stort og frit medie med kritisk journalistik. Jeg håber, at jeg ved slutningen af måneden kan fremlægge en køreplan for, hvordan vi realiserer den enkle løsning på alle vores problemer. Det taler jeg mere om denne video, som jeg har optaget på gaden på Østerbro i dag:

Du kan donere til min næste måneds politiske udviklingsarbejde via MobilePay til 335544. Du kan også tegne et abonnement på det online medie, som jeg allerede har kørende. Mit politiske og journalistiske arbejde er afhængig af gavmilde donationer fra mine læsere og følgere.

Mit forsøg på at mægle mellem stridende parter i frihedsmiljøet i den forgangne periode har i øvrigt medført, at jeg nu også selv bliver udsat for personangreb. Det har jeg valgt at håndtere med humor og medfølelse.

Når nogle personer insisterer på, at et lukket øje på et foto er et sikkert bevis på, at man er hemmeligt medlem af en ond kult, så bliver jeg altså nødt til at trække mig fra videre forsøg på at forstå og mægle. Løsningen på konflikten er at acceptere, at konflikten er der – og så ellers bare trykke speederen i bund og komme langt væk fra den paranoide konspirationstækning. Næste måneds projekt er et element i at accelerere væk fra børnehaven i retning af et stort og professionelt medie, der kan få bedragerne til at ryste i bukserne af frygt for at blive afsløret af noget så gammeldags som sandhedssøgende journalistik. Mere om det i videoen ovenfor.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Steffen Sølling
tirsdag, 30 august 2022, 7:12 07:12

Godt initiativ.

De manglende regler for propaganda laves af dem der ønsker propagandaen. Dermed har du nok en “god” forklaring på at reglerne ikke findes.

A propos det lave budget dine produktioner drives for, noget forhindrer at jeg maksimerer din Rumble-video. Måske har du sat en eller anden indstillling hos Rumble eller på hjemmesiden der forhindrer maksimering. Er det noget du kan fixe?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x