Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

TjekDet laver nu også krigspropaganda om Ukraine

Den 22. august udgav TjekDet en artikel med overskriften Netværk af vestlige journalister når ud til millioner med pro-russisk fortælling om krigen i Ukraine. TjekDet forsøger her at få kritiske, undersøgende journalister, der skriver om Ukraine, til at fremstå som russisk kontrollerede propagandister. Man skal dog ikke grave særligt dybt for at opdage, at det […]

Den 22. august udgav TjekDet en artikel med overskriften Netværk af vestlige journalister når ud til millioner med pro-russisk fortælling om krigen i Ukraine. TjekDet forsøger her at få kritiske, undersøgende journalister, der skriver om Ukraine, til at fremstå som russisk kontrollerede propagandister. Man skal dog ikke grave særligt dybt for at opdage, at det […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x