Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Lider du af krimifobi? Angst for kriminalitet

Tillad mig at foreslå et nyt begreb: krimifobi. Det er en psykisk lidelse, hvor den ramte bliver panisk bange ved eksponering for information om nogle typer kriminalitet. Den ramte håndterer denne frygt dysfunktionelt ved at undgå yderligere information og dialog om emnet, herunder ved at isolere sig socialt fra andre mennesker, der taler om de […]

Tillad mig at foreslå et nyt begreb: krimifobi. Det er en psykisk lidelse, hvor den ramte bliver panisk bange ved eksponering for information om nogle typer kriminalitet. Den ramte håndterer denne frygt dysfunktionelt ved at undgå yderligere information og dialog om emnet, herunder ved at isolere sig socialt fra andre mennesker, der taler om de […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x