Lider du af krimifobi? Angst for kriminalitet

Tillad mig at foreslå et nyt begreb: krimifobi. Det er en psykisk lidelse, hvor den ramte bliver panisk bange ved eksponering for information om nogle typer kriminalitet. Den ramte håndterer denne frygt dysfunktionelt ved at undgå yderligere information og dialog om emnet, herunder ved at isolere sig socialt fra andre mennesker, der taler om de … Læs videre Lider du af krimifobi? Angst for kriminalitet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
tirsdag, 30 august 2022, 13:33 13:33

Nej, jeg er ikke bange. Jeg overvejer i stedet hvad jeg kan gøre ved det og arbejder videre på mit bidrag til en mere ærlig verden.

Yvonne Maria
Yvonne Maria
onsdag, 31 august 2022, 8:27 08:27

Nej, jeg er ikke og har aldrig været bange. Jeg har en dyb tro på at narrativet vil blive afsløret efterhånden som folk langsomt, men sikkert, vågner op. DS’ største fejl var internettet, de kan ikke styre hvad der spredes. Små frø droppes mange steder og får langsomt folk til at vågne mere og mere. Desuden er DS’ grådighed og økonomisk udplukning af folket ved at gå op for folk, så dette efterår vil ikke gå stille hen!