Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Landsretten stadfæster fængselsdom til Jovan Tasevski

Østre Landsret stadfæstede i går Københavns Byrets ubetingede fængselsdom til frihedskæmper og polititjenestemand Jovan Tasevski. I følge retten i Danmark så udløser det således ubetinget fængselsstraf, hvis man forsvarer sig selv mod kvælningsforsøg fra en mundbindsfanatiker, og hvis man på fredelig vis forsøger at få et folketingsmedlem i samtale foran Christiansborg. Det reelle, politiske indhold […]

Østre Landsret stadfæstede i går Københavns Byrets ubetingede fængselsdom til frihedskæmper og polititjenestemand Jovan Tasevski. I følge retten i Danmark så udløser det således ubetinget fængselsstraf, hvis man forsvarer sig selv mod kvælningsforsøg fra en mundbindsfanatiker, og hvis man på fredelig vis forsøger at få et folketingsmedlem i samtale foran Christiansborg. Det reelle, politiske indhold […]
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x