Kategorier
Gratis nyheder Nyhedsbloggen Public

Ændringer på hjemmesiden

Jeg har ikke været lige så produktiv med at skrive indlæg den seneste uges tid, som jeg plejer at være, da jeg har nørdet med tekniske opdateringer af hjemmesiden. Jeg har også ændret designet, så PerBraendgaard.dk nu er mere pædagogisk og begyndervenligt.

Ændringer

  • Din e-mail skal nu valideres, før du kan logge ind på din PerBraendgaard.dk-konto. Jeg har haft nogle problemer med brugere, der har brugt falske e-mail-adresser, hvor de f.eks. har udgivet sig for at være fra politiet eller kommunen.
  • Ny forside, der loader hurtigt og giver et hurtigt overblik over mulighederne på siden.
  • Ny side med forsidenyheder, hvor de mest kontroversielle emner er filtreret fra af hensyn til begyndere. Du kan fortsat se alle nye indlæg inkl. de kontroversielle på denne side – hvis du tør…
  • Hjælp-siden er opdateret med fokus på teknisk hjælp til at oprette gratis og profil og til at booste profilen med et betalt abonnement eller medlemskab.
  • Flere menupunkter er nu skjult for brugere, der ikke er logget ind – for ikke at skræmme nye brugere væk.
  • Flere menupunkter kræver nu betalt abonnement eller medlemskab for adgang – da informationen på siderne let kan misforstås af nye besøgende fra hovedstrømmen.

Hvis du oplever tekniske problemer, eller hvis du har forslag til forbedringer, så er meget velkommen til at skrive til mail@perbraendgaard.dk.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x