Kategorier
Annonce Public

Annonce for annonce her på siden

Dette er et eksempel på et annonceindlæg. I eksemplet annoncerer jeg for muligheden for at annoncere på PerBraendgaard.dk.

Du kan annoncere på to forskellige måder: den kedelige og den sjove måde. Den kedelige måde er en bannerannonce placeret i venstre side (desktop) eller i bunden (mobil). En bannerannonce er et billede og et link, som brugerne bliver sendt videre til, når de klikker på annoncen. Varighed og pris for en kedelig annonce aftales individuelt.

En sjov annonce

Du kan også vælge en sjov annonce, hvis du tør. Det er en annonce som den her. Den består af tekst (400-500 ord) og speak. Jeg vil efter bedste evne skrive en tekst, der får dit produkt, din virksomhed, din sag, eller hvad du nu har til at fremstå så positivt for mine læsere som muligt. Det vil samtidig være en tekst, hvor jeg forholder mig kritisk og humoristisk til produktet eller emnet.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at et annonceindlæg, som jeg prøver at sælge til dig her, er en form for propaganda (defineret som ‘organiseret, overtalende kommunikation’). Vi kan dog sammen vise verden, at man godt kan gøre det på en etisk forsvarlig måde ved at være åbne om, hvad det er og ved, at du som betaler giver mig frihed til at forholde mig kritisk og humoristisk.

Hvis du f.eks. er marketingchef i en virksomhed, der sælger D-vitamintilskud, så kunne jeg skrive til kanten af loven om, hvad jeg i den sammenhæng må skrive om f.eks. D-vitamin mod covid-19. Det ender måske i en stor sort boks, da den danske sundhedscensur forbyder den form for ytringer. Og vi skal jo nødigt have flere bøder for at ytre os i landet med ytringsfrihed.

Hov! Denne annonce er jo en annonce for mine annoncer og ikke en annonce for D-vitamin. Det betyder, at jeg godt må skrive, at det er videnskabeligt veldokumenteret, at D-vitamin forebygger covid-19, og at kosttilskud med D-vitamin i vinterhalvåret er en særdeles god idé. Ja, det er tosset, men når jeg skifter kasket til at skrive et annonceindlæg for en kosttilskudsproducent, så må jeg pludselig ikke skrive, hvad jeg ved og mener.

Nu tænker du måske, at PerBraendgaard.dk blot er en lille blog uden særlig meget trafik, så hvorfor skulle du kaste annoncekroner efter mig i stedet for de store medier? Til det vil jeg bare sige to ting: For det første har jeg meget mere trafik, end man skulle tro. For det andet henvender jeg mig til en særlig målgruppe af sundheds- og frihedspassionerede mennesker. Frihedssegmentet er hastigt voksende i kølvandet på coronaen, og disse forbrugere har stor skepsis overfor alt i mainstream – også annoncerne.

Annonceindlæg vil indgå i den samlede nyhedsstrøm og blive fremhævet på alle sider (højre side øverst på desktop og lige efter aktuel side/indlæg på mobil).

Skriv eller ring til mig og lad os tage en snak om mulighederne for din virksomhed.

Gå til ANNONCESIDEN for mere info inkl. opdaterede data om trafik og målgruppe.

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x