Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Coronavacciner godkendt som gift i Australien

Det undersøgende medie SGT Report har fremlagt dokumenter, der tyder på, at myndighederne i Australien har godkendt coronavaccinerne som gift. Det primære bevis er et dokument med denne titel: PUBLIC HEAL TH ACT 2016 (WA)INSTRUMENT OF AUTHORISATIONAUTHORISATION TO SUPPLY OR ADMINISTER A POISON[SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE](No. 1) 2021 Dokumentet er tilsyneladende underskrevet af Dr. Andrew Robertson, […]

Det undersøgende medie SGT Report har fremlagt dokumenter, der tyder på, at myndighederne i Australien har godkendt coronavaccinerne som gift. Det primære bevis er et dokument med denne titel: PUBLIC HEAL TH ACT 2016 (WA)INSTRUMENT OF AUTHORISATIONAUTHORISATION TO SUPPLY OR ADMINISTER A POISON[SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE](No. 1) 2021 Dokumentet er tilsyneladende underskrevet af Dr. Andrew Robertson, […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x