Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat injektion med mystisk væske

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle på 50 år og derover får en booster-vaccination mod covid-19. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt i går. Sundhedsstyrelsen anbefaler også, at gravide bliver booster-vaccineret. Vaccinationsprogrammet starter 1. oktober 2022 – for gamle og plejehjemsbeboere dog allerede fra midten af september. Der er tale om såkaldt ‘variantopdaterede vacciner’, som er en […]

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle på 50 år og derover får en booster-vaccination mod covid-19. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt i går. Sundhedsstyrelsen anbefaler også, at gravide bliver booster-vaccineret. Vaccinationsprogrammet starter 1. oktober 2022 – for gamle og plejehjemsbeboere dog allerede fra midten af september. Der er tale om såkaldt ‘variantopdaterede vacciner’, som er en […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x