Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat injektion med mystisk væske

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle på 50 år og derover får en booster-vaccination mod covid-19. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt i går. Sundhedsstyrelsen anbefaler også, at gravide bliver booster-vaccineret. Vaccinationsprogrammet starter 1. oktober 2022 – for gamle og plejehjemsbeboere dog allerede fra midten af september. Der er tale om såkaldt ‘variantopdaterede vacciner’, som er en … Læs videre Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat injektion med mystisk væske
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Irja Maria Johansson
lørdag, 3 september 2022, 9:39 09:39

Så hurtig kan det siges. Tak for din klarhed og din overskuelighed, Per !

Venlig hilsen Irja

Kurt Christensen
lørdag, 3 september 2022, 16:18 16:18

De formodede vacciner er opdateret til de formodede variant-vira, som formodet opdaterer immuniteten, så bliv vaccineret for din egen skyld, for smitte skal vi nu leve med, kun sundhedspersonale skal lade sig booste endnu engang, ikke kun for egen skyld, men for ikke at smitte andre. Venlig hilsen Sundheds-forstyrrelsen!

Last edited 25 days ago by kurtcvisual
Silas
søndag, 4 september 2022, 12:51 12:51

Man kan dog glæde sig over at den giftige dosis mRNA spikeprotein nu er sat ned med 50% så den for Pfizers vedkommende udgør 15 mg og 25 mg for Moderna.. dog har du fuldstændig ret i et det nye komponent som så også fylder 15 mg og 25 mg bedst betegnes som “ukendt” væske som vi ikke aner farligheden af..

Last edited 24 days ago by Silas