Kategorier
Forside Frihedspressen Mere presse

Corona har flyttet medicin fra videnskab til tro

Den globale coronapanik har på kort tid flyttet det herskende paradigme indenfor forebyggende medicin fra videnskab til tro. I fredags meddelte Sundhedsstyrelsen, at de anbefaler de nyudviklede ‘variantopdaterede vacciner’ som booster til mRNA-vaccinen mod covid-19. Det undersøgende medie 21st Century Wire har afsløret via oplysninger fra amerikanske FDA, at de nye variantopdaterede vacciner fra Pfizer […]

Den globale coronapanik har på kort tid flyttet det herskende paradigme indenfor forebyggende medicin fra videnskab til tro. I fredags meddelte Sundhedsstyrelsen, at de anbefaler de nyudviklede ‘variantopdaterede vacciner’ som booster til mRNA-vaccinen mod covid-19. Det undersøgende medie 21st Century Wire har afsløret via oplysninger fra amerikanske FDA, at de nye variantopdaterede vacciner fra Pfizer […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x