Corona har flyttet medicin fra videnskab til tro

Den globale coronapanik har på kort tid flyttet det herskende paradigme indenfor forebyggende medicin fra videnskab til tro.

I fredags meddelte Sundhedsstyrelsen, at de anbefaler de nyudviklede ‘variantopdaterede vacciner’ som booster til mRNA-vaccinen mod covid-19.

Det undersøgende medie 21st Century Wire har afsløret via oplysninger fra amerikanske FDA, at de nye variantopdaterede vacciner fra Pfizer og Moderna er godkendt helt uden forsøg på mennesker. Der har kun været forsøg på mus.

Det fremgår endvidere af FDA’s argumenter for godkendelse af de nye injektionsvæsker, at de lægger til grund, at den massive anvendelse af de første mRNA-injektioner har vist, at de er sikre, og at erfaringer fra influenzavacciner viser, at variantopdatering er en sikker procedure.

Den danske vaccineprofessor Christine Stabell Benn har flere gange udtalt, at de nye mRNA-coronavacciner er helt anderledes end f.eks. influenzavacciner, og erfaringer og praksis fra andre vacciner kan derfor ikke umiddelbart overføres til de nye vacciner.

Det er påfaldende, at FDA ikke lægger til grund resultater fra langvarige, kliniske, randomiserede, placebokontrollerede forsøg. Årsagen til det er den simple, at disse forsøg ikke er udført – hverken med de nye variantopdaterede vacciner eller de første mRNA-coronavacciner. De kliniske, randomiserede forsøg med mennesker, der er udført og publiceret er alle med kort varighed, hvorfor langsigtede virkninger og bivirkninger forbliver ukendte, ligesom alle forsøgene er udført af producenten selv og ikke af en uvildig part.

Det meget anerkendte lægevidenskabelige tidsskrift British Medical Journal har udgivet flere artikler, hvor whistleblowers har afsløret snyd og bedrag i Pfizers coronavaccinestudier. Pfizer er tidligere ved retten i USA blevet idømt en gigantisk bøde for snyd og bedrag i en anden sag om markedsføring af medicin. Ud fra et almindeligt forsigtighedsprincip bør ny medicin fra netop Pfizer derfor gennemgå en særlig grundig og uafhængig undersøgelse før godkendelse. Dette er ikke sket. Snarere tværtimod. Sundhedsstyrelsen i Danmark har tilsyneladende blind tillid til den dokumenteret kriminelle medicinalvirksomhed.

I de lande hvor myndighederne har offentliggjort forekomsten af covid-19 blandt befolkningsgrupper af henholdsvis vaccinerede og uvaccinerede over tid tegner der sig et klart billede af, at vaccineeffektiviteten falder og efter ca. 5 mdr. er den negativ. En negativ vaccineeffektivitet betyder, at risikoen for at få covid-19 er større blandt dem, der er vaccineret sammenlignet med dem, der ikke er vaccineret. I Danmark stoppede Statens Serum Institut med at offentliggøre disse data, da vaccineeffektivitet blev negativ.

I gamle dage, dvs. før coronapanikkens start i 2020, skulle ny medicin gennemgå langvarig videnskabelig afprøvning, før det kunne godkendes af myndighederne. Nu er videnskab desværre blevet erstattet af tro, hvilket betyder at menneskehedens intellektuelle udvikling er kastet tilbage til før Oplysningstiden (1750-1800).

Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
søndag, 4 september 2022, 19:43 19:43

Hvor er det egentligt ulækket og ækelt at Danmark er medløber i det her spil..

Last edited 24 days ago by Silas
Kim Kong
søndag, 4 september 2022, 22:10 22:10

Ja, vi er tilbage i tiden! Helt enig.
og så, bare det, at Pfizer har en kriminel historie siger simpelthen alt. I filmen Zeitgeist, der udkom i 2006 siger de at lægerne vil blive vores bødler og det er fuldstændig det som forgår lige nu. Alt hvad de siger i den film, forgår idag

Kim Kong
søndag, 4 september 2022, 22:30 22:30

https://youtu.be/LPhANpsR1gM

Zeitgeist the movie

Henni Amtrup S. Olesen
mandag, 5 september 2022, 0:26 00:26

Totalt grineren når politikerne fabler om alle de gamle der bliver i fremtiden;-)

Lave Brock
Lave Brock
mandag, 5 september 2022, 11:34 11:34

Alt i denne artikel er fuldstændigt korrekt og veldokumenteret. Vil lige tilføje et citat fra WEF’s orakel, Juval Noah Harari: “SCIENCE isnt about TRUTH, its about POWER.” – JAVEL JA! Idioten er fjernstyret fra Helvede, men tror at HEN er GUD, og hen udviser umiskendeligt alle tegnene på ånds og sjælsforladthed, ligesom hos Kill Hates – Så nu er vi nået til næste runde af markedsføringen af Coronas Vidner fixe kultens Sataniske Sortsmølfe Sovs. – De agressivt markedsførte Fede Fix, der er ligeså effektive som at pisse i bukserne for at holde varmen, for at sige det mildt, bliver nu… Read more »

Lave Brock
Lave Brock
mandag, 5 september 2022, 11:42 11:42

P.S.: Myten om de “fantastiske vacciner” har længe været holdt kunstigt oppe af tvivlsomme og manipulerede tests og undersøgelser – over 250 år – men befinder sig nu i frit fald, uden noget der bare minder om seriøs dokumentation – VÅGN OP!!!