Moderna har udviklet det nye coronavirus i laboratoriet: ny dokumentation – og godt nyt for jøder

Officielle dokumenter afsløret af det undersøgende medie The Exposé den 4. september 2022 viser, at medicinalvirksomheden Moderna skabte og patenterede den centrale del af det nye coronavirus allerede i 2013. Det skete som følge af såkaldt Gain of Function-forskning, hvorved Moderna blev i stand til at udvikle en vaccine, før verden vidste, at der fandtes et nyt virus.

En tavshedserklæring underskrevet den 12. december 2019 viser, at Moderna havde en vaccinekandidat klar allerede mindst 19 dage før den påståede spontane opståen af SARS-CoV-2 i Wuhan, Kina. Det var først den 31. december 2019, at WHO blev bekendt med den nye sygdom i Kina.

Modernas patent fra 2013 består i den sekvens af basebogstaver (nukleotider), der koder for det biokemiske sted i spikeproteinet, der er nødvendigt for transmission ind i menneskeceller. Det drejer sig helt specifikt om sekvensen ‘CTCCTCGGCGGGCACGTAG’. Denne unikke sekvens er patenteret af Moderna, den er i SARS-CoV-2, den findes ikke i andre naturlige virusser, så den er mest sandsynligt blevet overført fra bakterie til virus af mennesker i et laboratorium. Sandsynligheden for, at denne sekvens kan være opstået spontant og naturligt er beregnet af forskere til at være 1 ud af 3 billioner.

Coronavirus skal ind i vores celler, før det kan forvolde skade og sygdom. Det sker rent biokemisk via angiotensin-converting enzym 2 (også kaldet ACE2), der således virker som SARS-CoV-2-receptor. Ligesom forskellige coronavirusser og varianter heraf har forskellig evne til at binde sig til ACE2, så har forskellige mennesker også forskellig tilbøjelighed til at blive cellulært bundet af virusset. Det handler om samspillet mellem spikeproteinet i virusset og ACE2. Genetiske forskelle gør, at der er store biokemiske forskelle i ACE2, hvilket kan forklare, at nogen bliver mere syge end andre efter coronasmitte.

I 2020 blev publiceret et videnskabeligt studie af den elektrostatiske interaktion mellem SARS-CoV-2 og forskellige genetisk bestemte ACE2-varianter hos mennesker. Graden af elektrostatisk interaktion er et mål for, hvor let ACE2 slipper coronavirus ind i cellerne. Forskerne testede det nye coronavirus på de seks forskellige ACE2-varianter, der er dominerende i seks forskellige etniske grupper i dag:

  • K26R: Ashkenazi jødisk
  • I468V: Øst-asiatisk
  • R219C: Syd-asiatisk
  • K341R: Afrikansk og afroamerikansk
  • D206G: Europæisk
  • G211R: Europæisk syd-asiatisk

Undersøgelsen viste, at alle ACE2-varianter, med undtagelse af den ashkenazi-jødiske, udviste en lettere tilbøjelighed til at lade det nye coronavirus slippe igennem ind i cellerne sammenlignet med den teoretisk oprindelige ACE2-variant. Evolution har således gjort, at de fleste mennesker med tiden er blevet mere sårbare overfor det nye coronavirus, dog de europæiske i markant højere grad end de øvrige, da de europæiske D206G- og G211R-ACE2-varianter gør SARS-CoV-2 særligt sygdomsfremkaldende rent biokemisk.

Den ashkenazi-jødiske K26R-variant gav derimod en naturlig beskyttelse mod den basale sygdomsproces i covid-19, viste undersøgelsen, der blev publiceret i det videnskabelige tidsskrift Biochemistry and Biophysics Report i december 2020 og publiceret online den 20. august 2020.

Coverfoto: Unsplash.com (Mat Napo)

Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Munk
fredag, 9 september 2022, 13:41 13:41

Og hvordan kan offentligheden i et bredere spektrum end dem som læser dine nyhedsbreve få kendskab til denne oplysning? For hvis det er rigtigt, er det ikke bare skræmmende, men et vaskeægte og levende mareridt, vi der ikke vil ha vaccinen er vidner til. Når det er så tydeligt at de kan lyve om noget og få folk til at springe når de siger hop, så lever vi jo reelt nok på en fængselsplanet. Hvem er offentligheden? Hvem ville ku gøre en forskel med den viden, hvis alle de der bestemmer alligevel bestemmer at det du her oplyser, ikke er… Read more »

Kim Munk
fredag, 9 september 2022, 19:23 19:23

Tak! Og tak for oplægget, eller oplysningen. Korrekt, ingen kan alene og det du gør støtter jeg, både økonomisk så godt jeg kan og i den grad, i ånden. Resultatet af hvad som forgår, skal vel munde ud i færre mennesker og dem som da er, kontrollers 100%. Hvad og hvem som styre det og ide magerne bag det hele, er naturligvis en gåde og de er hele tiden 1 helt skridt foran. Og hvordan de formår at gøre det, kan igen kun konspireres/gisnes omkring. Meget af det du oplyser giver mening i mit hoved, at det er en ældgammel… Read more »

KimM
KimM
søndag, 11 september 2022, 20:10 20:10

Tak for svaret Per!
ja, jeg blev måske lige pessimistisk nok i sidste svar.
Det er i den grad om at opretholde troen på det gode og hele tiden gå mod lyset.
Og ja, 100% besættelsesmagt, og mon ikke vi altid har været det?
Det bare første gang vi i vores liv oplever at det er sådan, at det hænger sammen.
Tak til dig Per og vi ser hvad der sker✨