Kategorier
Forside Frihedspressen Mere presse

Moderna har udviklet det nye coronavirus i laboratoriet: ny dokumentation – og godt nyt for jøder

Officielle dokumenter afsløret af det undersøgende medie The Exposé den 4. september 2022 viser, at medicinalvirksomheden Moderna skabte og patenterede den centrale del af det nye coronavirus allerede i 2013. Det skete som følge af såkaldt Gain of Function-forskning, hvorved Moderna blev i stand til at udvikle en vaccine, før verden vidste, at der fandtes […]

Officielle dokumenter afsløret af det undersøgende medie The Exposé den 4. september 2022 viser, at medicinalvirksomheden Moderna skabte og patenterede den centrale del af det nye coronavirus allerede i 2013. Det skete som følge af såkaldt Gain of Function-forskning, hvorved Moderna blev i stand til at udvikle en vaccine, før verden vidste, at der fandtes […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x