Kategorier
Fremhævet Gratis analyse Propagandabloggen Public

Kriminel videnskab? Historien om Moderna og Corona

I fredags berettede jeg om nye beviser for, at medicinalvirksomheden Moderna sandsynligvis har fremstillet det nye coronavirus i et laboratorie, før covid-19-pandemien startede i Kina.

Det leder til to mulige forklaringer:

  1. HELD I UHELD. Der skete et uheld i et laboratorie i 2019, måske i Wuhan-laboratoriet i Kina, hvorved Modernas nye coronavirus slap fri og spredte sig med egen kraft til hele verden. Heldigvis, og med ‘held’ mener jeg helt præcis en sandsynlighed på 1 ud af 3 billioner, kunne Moderna så redde verden med en mRNA-vaccine mod det virus, som de selv havde fremstillet.
  2. MED VILJE. Den anden forklaring udelukker både held og uheld og fokuserer på det sandsynlighedsmæssigt mest realistiske scenarie, om end det er vanskeligt for de fleste mennesker at forstå, at man kan få sig selv til at gøre det. Forklaring nr. 2 er, at Moderna og deres sammensvorne både har udviklet det nye coronavirus med vilje og derefter startet pandemien med vilje ved at slippe virus fri med fuldt overlæg. Motiverne kan være direkte økonomiske og/eller racistiske samt indirekte teknokratiske.

Hvem er Moderna egentlig? Dagbladet Børsen skrev den 17. februar 2022, at Moderna planlægger at åbne en afdeling i Danmark. Det er bemærkelsesværdigt, at Moderna kun har ét godkendt produkt på markedet, nemlig deres mRNA-coronavaccine. Børsen skrev, at Moderna har tjent ca. 98 milliarder kroner i 2021 på det produkt.

Der er således tale om et helt nyt medicinalfirma på et helt nyt marked: mRNA-coronavacciner. Heldigvis har Moderna selv udviklet og taget patent på den nukleotidsekvens, der koder for det biokemiske sted i spikeproteinet, der er nødvendigt for overførslen ind i menneskeceller, hvor det så kan forårsage sygdommen covid-19.

Moderna har tilsyneladende for nylig erstattet deres oprindelige Chief Medical Officer Tal Zaks med en Paul Burton. The Jewish Journal udgav den 22. april 2021 en artikel med overskriften Israeli who led Moderna vaccine effort explains road to success, hvori Tal Zaks beskrives som indfødt israeler. Det var således en israeler, der foretog den sidste udvikling fra nukleotidsekvenspatent til mRNA-coronavaccine.

Det uafhængige, undersøgende medie The Exposé afslørede i en artikel den 3. marts 2022 med overskriften BREAKING: Official Biochemical and Statistical Evidence 100% confirms Moderna created Covid-19, at opfinderne af covid-19-nukleotidsekvensen, som Moderna ejer patentet på, hedder Tirtha Chakraborty og Antonin de Fougerolles. Tirtha Chakraborty blev trænet i molekylærgenetik af professor Klaus Rajewsky.

Jeg forstår godt, hvis du synes, det er langt ude at mistænke en vaccineproducent for selv at have udviklet og spredt det virus, som de nu tjener kassen på at sælge vacciner imod. Jeg forstår godt, hvis du holder fast i den første forklaring, som altså er, at Moderna med en sandsynlighed på 1 ud 3 billioner (ikke millioner, ikke milliarder, men billioner!) har været så ekstremt heldige at ramme plet med et patent på den sygdomsfremkaldende del af det nye coronavirus. Til sammenligning er chancen for at vinde i Lotto 1 ud af 8 millioner.

Læs også min første artikel om sagen

Coverfoto: Unsplash.com (Talha Hassan)

Tilmeld
Besked om
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x