Kategorier
Forside Frihedspressen Mere presse

Dom i Dukkesagen viser, at der nogle gange er ytringsfrihed i Danmark

En enig domsmandsret har ved Retten på Frederiksberg i dag frifundet tre demonstranter i Dukkesagen. De var tiltalt for trusler mod Mette Frederiksen i form af en dukke med et skilt. I følge Ekstra Bladet sagde dommeren som begrundelse for frifindelsen, at “at en ytring ikke er strafbar, selvom den [kan] virke stødende og aggressiv“. […]

En enig domsmandsret har ved Retten på Frederiksberg i dag frifundet tre demonstranter i Dukkesagen. De var tiltalt for trusler mod Mette Frederiksen i form af en dukke med et skilt. I følge Ekstra Bladet sagde dommeren som begrundelse for frifindelsen, at “at en ytring ikke er strafbar, selvom den [kan] virke stødende og aggressiv“. […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x