Kategorier
Frihedspressen Gratis presse Public

Moderna er medlem af World Economic Forum

World Economic Forum er en sammenslutning af verdens største private virksomheder.

Det er sædvanligvis sådan, at en virksomhed skal have eksisteret i mange år og have mange forskellige produkter på markedet, før den kan komme med i det fine selskab.

Der er dog en undtagelse til den regel. Den undtagelse hedder Moderna. Moderna er formentlig den eneste virksomhed blandt World Economic Forums partnere, der kun har ét produkt på markedet, nemlig coronavaccinen, som tilmed kun har været på markedet siden nødgodkendelsen af disse mystiske injektionsvæsker.

Det er formentlig – og forhåbentlig – også det eneste medicinalfirma på medlemslisten, som ikke har fået et eneste medikament godkendt som følge af den gyldne standard indenfor lægevidenskabelig forskning: langvarige, randomiserede kliniske afprøvninger med relevante effektmål. Moderna er sprunget over, hvor gærdet er lavest, da coronapanikken gjorde, at de sædvanlige videnskabelige krav til godkendelse af nye medikamenter pludselig blev droppet til fordel for, hvad der mere ligner en religiøs tro på vaccinen.

Coronasagen har således etableret et nyt paradigme indenfor den medicinske forskning og godkendelsesprocedure: Hvis patienterne er bange nok for sygdommen, så behøver medicinen ikke være videnskabeligt dokumenteret effektiv og sikker for at blive godkendt. Jeg ved ikke, hvem det er godt for – ud over for Moderna, der tjente 98 milliarder kroner i deres første år på markedet – og med de danske myndigheders fortsatte gigaindkøb af endnu flere udokumenterede booster-produkter, så er det smarte firma godt hjulpet på vej af vores hyggelige, naive kongerige.

Cover: Screendump fra weforum.org.

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x