Kategorier
Den Politiske Blog Forside Mere politik

Syv forslag til bedre belysning af Vaccinesagen

Ligesom den coronarelaterede Minksag er blevet undersøgt af uafhængige eksperter, så bør den coronarelaterede Vaccinesag efter min mening også belyses af en uafhængig gruppe. Vaccinesagen er myndighedernes massive, ukritiske og ensidige anbefaling af mRNA-vaccinerne mod covid-19 fra Moderna og Pfizer. Jeg tillader mig her at foreslå nogle emner, som en sådan komité kunne tage op: […]

Ligesom den coronarelaterede Minksag er blevet undersøgt af uafhængige eksperter, så bør den coronarelaterede Vaccinesag efter min mening også belyses af en uafhængig gruppe. Vaccinesagen er myndighedernes massive, ukritiske og ensidige anbefaling af mRNA-vaccinerne mod covid-19 fra Moderna og Pfizer. Jeg tillader mig her at foreslå nogle emner, som en sådan komité kunne tage op: […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x