Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Den samlede frihedsbevægelse i Danmark bliver delt i tre grupperinger

Jeg har været med i front af både den intellektuelle og den gadekæmpende del af frihedsbevægelsen, siden coronaens invasion af Danmark i 2020. Mit eget udadrettede politiske engagement startede for alvor i 2016, og jeg har taget mange tæsk både offentligt og privat for det. Jeg kan nu med blandede følelser konstatere, at den samlede […]

Jeg har været med i front af både den intellektuelle og den gadekæmpende del af frihedsbevægelsen, siden coronaens invasion af Danmark i 2020. Mit eget udadrettede politiske engagement startede for alvor i 2016, og jeg har taget mange tæsk både offentligt og privat for det. Jeg kan nu med blandede følelser konstatere, at den samlede […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x