Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Kontrolleret nedrivning af det zionistiske pengesystem

De mærkelige og pinefulde begivenheder i verden og hverdagen for tiden – fra coronavacciner til energipriser – er efter min vurdering dele af en kontrolleret nedrivning af det zionistiske pengesystem – udtænkt og udført af de zionistiske pengemænd selv. Det er samtidig en planlagt overgang til et nyt penge- og magtsystem, som zionisterne ligeledes står […]

De mærkelige og pinefulde begivenheder i verden og hverdagen for tiden – fra coronavacciner til energipriser – er efter min vurdering dele af en kontrolleret nedrivning af det zionistiske pengesystem – udtænkt og udført af de zionistiske pengemænd selv. Det er samtidig en planlagt overgang til et nyt penge- og magtsystem, som zionisterne ligeledes står […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x