Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Afsløring: Modernas grundlægger og bestyrelsesformand står også bag zionistisk propagandaklub

I følge Modernas side på World Economic Forums hjemmeside er Moderna grundlagt i 2010 af Flagship VentureLabs. Flagship VentureLabs har siden ændret navn til Flagship Pioneering. Noubar Afeyan er grundlægger og administrerende direktør af Flagship Pioneering. Han er også medgrundlægger af og bestyrelsesformand for Moderna. Noubar Afeyan bliver på Wikipedia beskrevet som en amerikansk-canadisk entrepreneur […]

I følge Modernas side på World Economic Forums hjemmeside er Moderna grundlagt i 2010 af Flagship VentureLabs. Flagship VentureLabs har siden ændret navn til Flagship Pioneering. Noubar Afeyan er grundlægger og administrerende direktør af Flagship Pioneering. Han er også medgrundlægger af og bestyrelsesformand for Moderna. Noubar Afeyan bliver på Wikipedia beskrevet som en amerikansk-canadisk entrepreneur […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x