Kategorier
Den Politiske Blog Gratis politik Public

Sundhedsliberalt Folkeparti er et anti-parti – for fremtidens demokrati

Sundhedsliberalt Folkeparti er i relation til det nuværende politiske system et anti-parti, dvs. modstander af det nuværende system med politiske partier m.v. – både på landsplan, regionalt plan og kommunalt plan. Årsagen til denne modstand er, at Danmark endnu ikke er blevet et demokrati. Sundhedsliberalt Folkeparti arbejder derfor ikke for at blive valgt ind i nogen af de nuværende, formelle politiske systemer.

Sundhedsliberalt Folkepart forventer, at Danmark snart ændrer Grundloven/forfatningen. Når landet derved er blevet et demokrati, så er Sundhedsliberalt Folkeparti klar til at deltage i fremtidens folkestyre – også i det formelle politiske system.

Indtil videre er Sundhedsliberalt Folkeparti derfor desværre tvunget til at arbejde udenfor det parlamentariske system med særligt fokus på folkeoplysning. Sundhedsliberalt Folkeparti er således et politisk parti ud fra den brede betydning af begrebet – et parti for fremtidens demokratiske Danmark, som vi arbejder aktivt på at skabe med alle fredelige, politiske midler.

Mærkesager

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x