Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Influenzavaccinen til børn har også en israelsk forbindelse

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har tilbudt forældre til børn i alderen 2-6 år gratis vaccination mod influenza i denne sæson. Begrundelsen fremgår af produktbeskrivelsen for influenzavaccinen Fluenz(R)Tetra på Medicin.dk: “Vaccination tilbydes til børn i alderen 2-6 år i denne influenzasæson på grund af den særlige situation, hvor der stadig er COVID-19-epidemi.” Begrundelsen for at vaccinere mod influenza, […]

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har tilbudt forældre til børn i alderen 2-6 år gratis vaccination mod influenza i denne sæson. Begrundelsen fremgår af produktbeskrivelsen for influenzavaccinen Fluenz(R)Tetra på Medicin.dk: “Vaccination tilbydes til børn i alderen 2-6 år i denne influenzasæson på grund af den særlige situation, hvor der stadig er COVID-19-epidemi.” Begrundelsen for at vaccinere mod influenza, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x