Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Ny dokumentation for boomerang-effekten af covid-19-vaccinerne: først beskyttelse, så svækkelse

Et nyt studie publiceret i The New England Journal of Medicine viser, at forekomsten af covid-19 blandt børn, der er vaccineret mod covid-19, er større fem måneder efter stikket.

Data fra bl.a. England belyst af The Exposé viser, at samme tidsmæssige dynamik gør sig gældende hos voksne: Vaccinen beskyttet mod covid-19 i de første par måneder, men fra fem måneder og frem er risikoen forøget. Det tolker The Exposé som, at vaccinen fremkalder en ny form for AIDS. AIDS står som bekendt for for Aquired Immune Defect Syndrome, altså erhvervet immundefektsyndrom. Det nye form for AIDS skyldes således ikke HIV-virus, men coronavaccine.

Det drejer sig om den såkaldte vaccineeffektivitet, der er et mål for, hvor stor andel af de vaccinerede, der bliver ramt af covid-19 sammenlignet med de uvaccinerede. Når vaccineeffektivitet bliver negativ, så betyder det, at forekomsten af covid-19 er højere blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede i samme aldersgruppe. Det tyder på, at noget i vaccinerne svækker immunforsvaret på længere sigt. Det er uklart, om kroppen er i stand til at genopbygge immunforsvaret efter de fem måneder, eller om faldet fortsætter med potentielle katastrofer til følge. Det ville man have vidst, hvis der havde været foretaget randomiserede, placebokontrollerede kliniske forsøg med en lang varighed, før man igangsatte propagandaen for massevaccination med de udokumenterede injektionsvæsker. Dette fravalgte man, da man i stedet valgte at tro på, at hvis vaccinerne virkede godt på kort sigt, så virkede de nok også godt på længere sigt. Det er en fundamental videnskabsteoretisk fejlslutning. Det tyder desværre på, at vaccinerne virker som en boomerang: de beskytter i starten, hvorefter de svækker modstandskraften mod den sygdom, som de ellers påstås at beskytte imod. Sådan kan det gå, når man vælger tro fremfor videnskab.

Kilder:

Coverfoto: Unsplash.com (Elena Mozhvilo)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x