Kategorier
Frihedspressen Gratis abonnement Gratis presse Udvalgt

Nye coronatal: Vaccinerne har skadet lige så mange, som de i bedste fald har reddet

Nye opgørelser tyder på, at coronavaccinerne har skadet lige så mange mennesker alvorligt, som de har reddet. Det er, når man regner ud fra et positivt syn på vaccinernes effekt. I følge den nyeste opgørelse fra Statens Serum Institut er 4.814.839 personer blevet vaccineret mod covid-19 med mindst ét stik. I følge vaccineproducenterne egen forskning […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Nye opgørelser tyder på, at coronavaccinerne har skadet lige så mange mennesker alvorligt, som de har reddet. Det er, når man regner ud fra et positivt syn på vaccinernes effekt. I følge den nyeste opgørelse fra Statens Serum Institut er 4.814.839 personer blevet vaccineret mod covid-19 med mindst ét stik. I følge vaccineproducenterne egen forskning […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x