Nye coronatal: Vaccinerne har skadet lige så mange, som de i bedste fald har reddet

Nye opgørelser tyder på, at coronavaccinerne har skadet lige så mange mennesker alvorligt, som de har reddet. Det er, når man regner ud fra et positivt syn på vaccinernes effekt.

I følge den nyeste opgørelse fra Statens Serum Institut er 4.814.839 personer blevet vaccineret mod covid-19 med mindst ét stik.

I følge vaccineproducenterne egen forskning bevirker mRNA-vaccinerne, at 12,5 personer bliver ramt af alvorlige bivirkninger for hver 10.000 personer, der tager sprøjten.

Vi kan derfor forvente, at ca. 6.019 personer i Danmark er blevet ramt af alvorlige bivirkninger som følge af covid-19-vaccinen. Dette antal skal sammenlignes med antallet af dødsfald relateret til covid-19. Det nyeste officielle tal fra Sundhedsstyrelsen er på i alt 7.021 gennem hele pandemien. Sundhedsstyrelsen skriver selv i en fodnote til antallet: “Opgørelsen af antallet af døde omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist covid-19 infektion – på baggrund af positiv PCR test.covid-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Antallet af døde på grund af covid-19 er således lavere end 7.021. Det er næppe urealistisk at estimere det sande antal til højst 6.019 dødsfald. Det betyder, at vaccinationsindsatsen i Danmark har medført, at omtrent lige så mange mennesker er blevet ramt af alvorlige vaccineskader, som vaccinerne i bedste fald kan have reddet liv.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments