Klimafrygt giver frit spil for miljøsvin

Der er en stor klimademonstration på Christiansborg Slotsplads i dag kl. 12, som jeg vil deltage i. Jeg vil altid gerne støtte en god sag.

I forbindelse med udarbejdelsen af min bog Frihedens Pris foretog jeg en ganske grundig research i videnskaben, økonomien, politikken og propagandaen bag den herskende klimafortælling. Jeg blev noget overrasket over, hvad jeg fandt frem til.

Klimafortællingen startede med ‘global opvarmning’, som var estimeret ud fra matematiske modeller. Efterhånden som tiden gik, og de estimerede temperaturstigninger og tilhørende katastrofer ikke indfandt sig, så ændrede man historien fra ‘global opvarmning’ til ‘klimaforandringer’. Så har man heller ikke sagt for meget, da klimaet til alle tider har forandret sig, så det er en logisk forventning, at klimaet også i fremtiden vil forandre sig.

Klimaforskning er et af de forskningsområder, hvor der i mange år har været flest penge at hente. Pengene kommer fra private fonde, der først troede på historien om global opvarmning og nu tror på den reviderede historie om katastrofale klimaforandringer. Disse fonde bevilger kun penge til forskere, der på forhånd har underkastet sig fortællingen om, at klimaforandringer er menneskeskabte forfærdeligheder. Når pressen i dag skriver, at ’95 % af alle klimaforskere er enige’, så betyder det reelt, at 95 % af klimaforskerne er aflønnet af fonde, der har politiske interesser i klimahistorien. En mere rimelig og politisk neutral vurdering vil være at give de resterende 5 % af videnskabsfolk en lige så stor plads i den offentlige debat og politiske beslutningsproces. Dette er desværre ikke sket. Resultatet er, at politikerne og befolkningen er skræmt fra vid og sans, og de er nu parate til at ofre alt for at redde klimaet. Klimafortællingen er således et ekstremt magtfuldt narrativ i det moderne samfund, uanset hvad sandheden måtte være.

Ud fra et propagandamæssigt perspektiv tjener klimafortællingen flere vigtige formål for de dybe magthavere i overgangen til det nye økonomiske system. Klimahistorien munder ud i, at al menneskelig aktivitet skal overvåges og kontrolleres, da vi ellers er skyld i katastrofer. Det handler jo om CO2, som alle levende mennesker udskiller ved hver udånding. Klimafrygten er derfor den perfekte drivkraft for det totalitære, teknokratiske overvågningssamfund, som vi er på vej ind i.

Klimadebatten har samtidig taget pladsen for den efter min mening langt mere relevante miljødebat. Mange tror fejlagtigt, at ‘klima’ og ‘miljø’ er det samme, men man kan sagtens ‘redde klimaet’, mens man smadrer miljøet, dvs. vores konkrete omgivelser. Når folk på den måde tror, at de redder miljøet ved at redde klimaet, så har miljøsvinene frit spil. Klimapropaganda fungerer på den måde som camouflage for miljøsvineri.

Når klimafrygt bliver kombineret med coronafrygt, så kan der ske massiv forurening med plastikfyldte mundbind, hvilket vi nu har set gennem flere omgange med krav om mundbind. I ly af coronafrygten er landet blevet plastret til med de 5G-master, der er den nødvendige infrastruktur for det teknokratiske overvågningssamfund. Den forøgede stråling i Danmark er blevet godkendt at politikerne uden gennemførelse af videnskabelige undersøgelser af de miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser. Man har selvfølgelig rådført sig med nogle eksperter, der er aflønnet af den industri, de tjener.

I et oplyst, videnskabeligt baseret samfund kunne man f.eks. have startet med at udsætte en begrænset del af befolkningen for strålingen, før man besluttede, om 5G-teknologien er miljø- og sundhedsmæssigt forsvarlig at udrulle til alle. Dette har vores kære magthavere så valgt ikke at gøre, så det bliver spændende at iagttage miljø- og sundhedsforandringerne i de kommende år.

Det kan diskuteres, om klimaforandringerne er menneskeskabte. Det er derimod helt sikkert, at miljøforandringerne, herunder strålingen fra mobilmaster, er 100 % menneskeskabt og dermed helt sikkert noget, vi kan gøre noget ved, hvis vi vil. Det vil vi så ikke, fordi vi har lært, at det er klimaet og vores udåndingsluft, vi skal være bange for. Ak…

Coverfoto: Unsplash.com (Markus Spiske)

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
S Jørgensen
S Jørgensen
fredag, 23 september 2022, 10:06 10:06

Verden er under forandring for mange år siden var Danmark dækket med en tyk is kappen
Plant nogle flere træer så får vi mere ilt og co2 optages af træerne Som senere kan bruges til vores boliger så alt den plast ikke bruges til vores vinduer som er farlige ved brande i vore mange huse

majio
majio
fredag, 23 september 2022, 13:48 13:48

brandgod artikel, super at du er der, Per, med dine bidrag! KH:)

Martin Kirk
Martin Kirk
lørdag, 24 september 2022, 10:54 10:54

Hvorfor skulle du dreje opslaget ind på 5G og derved blive til en konspirationsteoretiker ?

Det var ellers et rigtig godt opslag med relevante spørgsmål.

Havde du i stedet talt om vindmøller som ødelægger naturen overalt og som har et gigantisk materiale forbrug samt affalds problem, så ville artiklen være perfekt.