Sådan kan man udføre massemord i Danmark og slippe for straf

Jeg er blevet orienteret om en ny sag, hvor et vaccinationscenter i Hillerød var blevet politianmeldt for overtrædelse af Sundhedslovens §15: “Ingen behandling må indledes eller fortsættes uden patientens informerede samtykke.” Nordsjællands Politi har afvist sagen, da de vurderer, at overtrædelse af Sundhedslovens §15 ikke er strafbelagt. Man kan således som vaccinationscenter injicere borgere uden … Læs videre Sådan kan man udføre massemord i Danmark og slippe for straf
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Karina Hyggen Amland
søndag, 2 oktober 2022, 15:22 15:22

Forholdene er nøyaktig de samme i Norge – man vinner aldri frem mot makteliten – den styrer domstolene!