Mit antiparti er nu også et fredsparti

Jeg har i dag udvidet mine politiske mærkesager med en ny:

Mærkesag #2: Fred i verden og mellem mennesker

Baggrund: Krig og konflikter reducerer sundheden på alle områder. Ukraine/Rusland-konflikten kan risikere at føre til 3. Verdenskrig med atomvåben. Der er ikke tegn på, at nogen af de krigsførende parter arbejder for fred. Samtidig sker der en optrapning af personlige konflikter mellem mennesker, der arbejder for frihed i relation til corona m.v. Frihed og fred er hinandens dynamiske forudsætninger – som yin og yang.

Formål: Peer Brændgaard og Sundhedsliberalt Folkeparti oplyser om den sundhedsmæssige betydning af verdensfred og tager initiativer til begivenheder, der fremmer fred mellem stridende parter, og som samler mennesker om vores fælles menneskelighed.

Du kan støtte arbejdet for fred med en frivillig donation via MobilePay til 335544. På forhånd tak for din støtte.

Coverfoto: Unsplash.com (Vasilios Muselimis)

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Birgit
mandag, 3 oktober 2022, 9:41 09:41

Tillykke den er da mega sej 🙏