Pårørende i chok over fortsat fængsling af nordmand i Danmark

Frihedspressen har modtaget adskillige beskeder fra pårørende til nordmanden Sigmund, der fortsat sidder varetægtsfængslet i Storstrøm Fængsel.

Varetægtsfængslingen bliver tilsyneladende forlænget gang på gang i 14 dage ad gangen, og pårørende er nu i tvivl, om han stadigvæk er i live.

Han blev anholdt for at køre ind i Danmark med såkaldte ‘Common Law’-papirer. Han blev af en eller anden grund ikke tilbageholdt ved grænsen, men først senere ved en dramatisk politiaktion, der omfattede en forankørende lastbil (muligvis fra politiet), en pludselig og angivelig automatisk ombremsning af Sigmunds Tesla-bil, og at politiet knuste en rude i Sigmunds bil for at tiltvinge sig adgang.

Det virker underligt, at man tilsyneladende fra politiets side iscenesætter en så dramatisk og farlig anholdelsesaktion, når man kunne have tilbageholdt manden og hans kæreste stille og rolig ved grænsekontrollen, hvis det er ulovligt at komme ind i landet med de pågældende papirer.

Frihedslisten har afholdt protestdemonstration, men frihedsberøvelsen fortsætter, måske fordi dansk politiet ikke ved, hvad de skal stille op med en nordmand, der har en så alternativ opfattelse af det juridiske system.

Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 19 oktober 2022, 14:42 14:42

Hei Per, Domstolen I Nyköbing forlenger det med 4 uken hver gang. 27.9. Til 11 oktober, så fra 11 oktober til 15 november. Sist ved dommer Ole Stryhn Nyköbing/ Falster. Det er kun lovligt med 4 uken ifølge Danske domstoler, uten dom ? Har sendt de også mail idag! Mvh Ann Elisabeth aka Ronja Vie Fri (FB) Viser til gruppen AgendaLMK på FB, deres Web side, Rumble Sigmund Agenda LMK, Amerikanske WeAreFree. TV….og våre egne kommentarer på FB, Telegram osv… KOM OG STØTT OSS, FÅ Sigmund LØSLATT, så jeg kan hente han imorgen og følge han hjem til Norge 🙏💞… Read more »

onsdag, 19 oktober 2022, 14:44 14:44

Samt også på Steigan.no ….utgitt av Pål Steigan, forfattet av Tove Løken