Hjælp med at dele ernæringsvidenskab på LinkedIn

Hvis du er på LinkedIn, så har jeg brug for din hjælp med at dele evidensbaseret viden om ernæring mod covid-19 der. Jeg er nemlig selv bandlyst for at gøre netop det uden mulighed for at vende tilbage.

Jeg har været i dialog med firmaet flere gange, og der er ingen vej tilbage for mig til de 10.000 erhvervskontakter, jeg havde der. Det kan muligvis skyldes, at jeg ikke kun har delt ernæringsviden, men også brugt lidt for barske ord i min kritik af Mette Frederiksen-regeringens håndtering af coronasituationen. Jeg er jo den ytringskriminelle type

Hvis du er på MeWe, der ellers blærer sig med ytringsfrihed, så har jeg på tilsvarende vis og af samme grund også brug for din hjælp til det der.

Jeg vil anbefale, at du kun deler links uden tilhørende kommentarer, der også kan få dig bandlyst. Jeg vil også anbefale, at du ikke nævner mit navn. En veninde blev på tilsvarende vis slettet permanent på LinkedIn 24 timer efter, hun havde angivet i sit online CV, at hun arbejdede for mig. Det var nok til at blive slettet permanent, og selvom hun prøvede at komme tilbage, så ville systemet ikke godkende hende. Nu er du advaret…

Lad også være med at dele links med for korte mellemrum. Du kan f.eks. dele ét enkelt link om dagen. Sørg også for at dele links til andet indimellem. Det er vigtigt, at det andet er harmløst for systemet. Du kan f.eks. tage links fra DR.dk, hvor alt med garanti er harmløst.

LINKS TIL LINKEDIN

Her er nogle overskrifter og links fra PerBRAENDGAARD.dk, som jeg vil være glad, hvis du vil hjælpe mig med at dele:

Alle de listede sider og indlæg er helt offentlige og gratis at tilgå.

På forhånd tak for hjælpen!

Coverfoto: Unsplash.com (Stephanie Morales)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments