Her er min anbefaling til folketingsvalget i morgen

I morgen den 1. november 2022 er der valg til Folketinget. Dette er det første valg, siden jeg blev myndig i 1989, at jeg ikke vil gå hen og stemme. Årsagen er, at jeg er blevet desillusioneret om systemet i Danmark, og forudsætningen for, at det giver mening for mig at stemme, er simpelthen ikke … Læs videre Her er min anbefaling til folketingsvalget i morgen
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 31 oktober 2022, 16:22 16:22

jeg forstår dig

mandag, 31 oktober 2022, 16:26 16:26

Helt enig
stemmer forsørget gang heller ikke .
50 år siden jeg fik stemme ret, og har ellers stemt hver gang 😔

tirsdag, 1 november 2022, 16:33 16:33

Jeg mener, der er halvanden fejlslutning i din ydmyge podcast.

For det første og mest væsentlige, så er det bl.a. netop grundet socialdemokratisk ideologi, der gør, at vi er, hvor vi er idag.

For det andet, mener jeg, at du burde støtte Flemming Blicher og kampen for frihed uanset hvad.

For selvom du, Per Brændgaard, med din manglende stemme trækker stemmeprocenten ned, så bør man ikke se bort for den moralske opbakning.

Last edited 1 month ago by Brian Olesen
tirsdag, 1 november 2022, 19:23 19:23

Det er antidemokratisk og utilgiveligt, at der har manglet et afkrydsningsfelt ud for dit navn på den trykte stemmeseddel. Jeg håber Frihedslisten har bakket dig op i dette. At stå alene er hård kost, der er slidsomt og det kræver mod. Men når ens intuition, tro, viden og dybe kærlighed til sandheden er drivkræfter bagved, må man gå vejen. Ligesom hos forfatteren Naomi Wolf, der med dette som drivkraft fik udgivet bogen: ” The bodies of others “. Naomi Wolf er en modig jødisk kvindelig forfatter, synes jeg. Leonard Cohens religiøse sang ” Suzanne “, er på tre vers. Det… Read more »

David
torsdag, 10 november 2022, 16:24 16:24

Her er min anbefaling i forhold til i det hele taget at stemme; Lad vær, din stemme er din egen for kun du kan tale for dig selv. God artikel, men jeg synes at du bør udforske din disillusionering helt til bunds. Hvad mener jeg med det? Jeg mener at ingen har ret til at tvinge sin vilje ned over hovedet på andre ved hjælp af trudsler om vold og tvang, og det er det som ALLE regeringer gør uanset hvor godsindede de er. Ingen lov er nogensinde blevet fremstillet som frivillige forslag til hvordan landets borgere bør befærde sig.… Read more »