Triste nyheder om coronavaccinen fra norsk og britisk medie

Det undersøgende medie The Exposé har på det sidste bragt en række triste nyheder om de såkaldte mRNA-vacciner mod covid-19. Jeg har delt disse nyheder fra dag til dag i min daglige opdatering på siden De Vigtige Nyheder her på PerBRAENDGAARD.dk.

Det britiske medies journalistiske tilgang er at foretage kritiske analyser af officielle data. Der er således ikke tale om hverken konspirationsteori eller fake news. Den nyeste artikel fra The Exposé baseret på officielle britiske data afslører, at dem, der har fået tre stik, udgør 91 % af alle covid-19-dødsfald siden starten af 2022, og de fuldt vaccinerede udgør over 90 % af covid-19-dødsfald siden maj 2021. I en anden ny artikel afslørede mediet, at England havde 1.600 overskydende dødsfald på blot en enkelt uge. The Exposé vurderer, at det er covid-19-vaccinerne, der er årsagen til, at flere dør, og der sker nu en gigantisk affolkning, dvs. massemord, med 2022 som rekordåret indtil videre.

Det norske, undersøgende medie Steigan bekræfter de fund, som The Exposé har udgivet. Problemet er ikke kun i Storbritannien. I følge Steigan er dødeligheden nu på 16 % over normalen – værst i lande med høj vaccinationsgrad. Det ser ud til, at covid-19-vaccination er mest risikabelt for børn og unge voksne. I følge The Exposé viser officielle britiske data, at unge voksne har 92 % højere risiko for at dø end uvaccinerede unge voksne. 1 ud af 99 vaccinerede børn kræver førstehjælp eller hospitalsindlæggelse, beretter The Exposé videre. Stigningen i dødeligheden i Europa skyldes i følge The Exposé, at mange børn og unge er døde på mystisk vis. Data viser, at covid-19-vaccinerede børn har 4423 % højere risiko for at dø end uvaccinerede børn.

Tavs som døden

Det er påfaldende, at de regeringsfinansierede medier i hverken Storbritannien eller Danmark har rapporteret noget som helst om den dramatiske udvikling i dødelighed i Europa, og hvordan risikoen for at dø nu i høj grad afhænger af, om man vaccineret eller ej. Det er særligt påfaldende, da data stammer fra regeringens egne myndigheder. Det kan teoretisk set skyldes, at de alternative, undersøgende medier som norske Steigan og britiske The Exposé lyver og fabrikerer deres egne falske data. Det kan teoretisk set også skyldes, at regeringer i Europa er enige om at lægge pres på pressen for, at de ikke skal gå ind i denne voldsomme sag, da den jo kan risikere at afsløre regeringerne som massemordere.

Danske data fra aktindsigter understøtter, at vi har et problem med markant højere sygelighed og dødelighed blandt de af vores medmennesker, der har takket ja til vaccinen sammenlignet med dem, der har takket nej. Det understøtter hypotesen om, at Steigan og The Exposé taler sandt, mens den danske hovedstrømspresse bevidst ignorerer denne vigtige nyhed for folkesundheden, hvorved de med deres tavshed om døden risikerer at gøre sig medskyldige i massemord – herunder unødvendige dødsfald blandt deres egne journalister og deres familier.

Ignorance kan være dødsensfarlig.

Cover: Unsplash.com (Ed Us)

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 2 november 2022, 10:40 10:40

skrækkeligt
Valg: jeg stemte på frihedslisten og det er jeg så glad for.Vil du engang sige lidt om valget- jeg tror M.F. er blevet lidt bange for hele magten, hvad jeg godt kan forstå. Hvad tror du?/Lene