Ytringsfrihed: Skriv direkte på Væggen!

Er du træt af, at stort set ingen ser, hvad du skriver på de sociale medier?

Som en hyldest til ytringsfriheden kan du nu med en gratis profil på PerBRAENDGAARD.dk skrive, hvad du vil på Væggen.

Alle offentlige kommentarer bliver udgivet med det samme på Væggen, på forsiden af PerBRAENDGAARD.dk og på den samlede side med alle nye kommentarer. Du kan også kopiere din kommentar og dele andre steder. Klik på kædesymbolet i øverste højre hjørne af en kommentar for at kopiere linket, som du derefter kan sætte ind, hvor du vil.

Du kan selvfølgelig stadigvæk også kommentere direkte på alle indlæg.

Kan ses af alle

Offentlige kommentarer kan ses af alle. Det kræver ikke, at man opretter en profil og er logget ind for at læse kommentarer. Det er først, hvis man selv vil skrive kommentarer, at det kræver oprettelse og log ind. Det er i øvrigt gratis at oprette en skriveprofil på PerBRAENDGAARD.dk. Klik her for teknisk hjælp og vejledning.

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments