Fusk eller fejl ved folketingsvalget 2022

Der er flere tegn på, at valget til Folketinget i forgårs ligesom sidste kommunalvalg blev ramt af fejl, fusk eller begge dele. Danmarks Statistik udsendte i følge Ekstra Bladet i går en pressemeddelelse, hvor de udskød offentliggørelsen af det endelige valgresultat som følge af “ekstra kvalitetskontrol”. Socialdemokratiet, der med Mette Frederiksen i spidsen stod for … Læs videre Fusk eller fejl ved folketingsvalget 2022
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 3 november 2022, 9:47 09:47

Hej Per, Hvor og hvornår så jeg at Smartmatic var hyret til at styre resultaterne af stemmerne ved valget, kan jeg ikke huske men det slå mig hvorfor skulle man have en udenlandske firma som har været med til valg korruption i Sydamerikanske lande til at hjælpe her. Jeg ved ikke om du har kendskab til det, men det kan meget nemt være tilfælde for Minken skulle ikke forlade posten.
De bedste hilsner,
Kenneth

torsdag, 3 november 2022, 11:45 11:45
Reply to  Mette B

Tusin tak Mette B. for linket, det var netop det jeg så for nogle måneder siden hvor én havde postet det på Facebook tror jeg.
Så er det jeg husket er ikke forkert.
Blessings,
Kenneth

torsdag, 3 november 2022, 10:16 10:16

Det er fusk fra enden til anden og har været det i mange mange år. Vi får ikke noget at vide om optællingen og sku nogen spørge, vil svaret højst sandsynligt været – Det kan vi desværre ikke svare på pga landets sikkerhed😂
fuuuuck(undskyld udtrykket) det til grin.