Brændgaard Avisen #1: Ulovligt stof modvirker depression, viser ny undersøgelse fra dansk hospital

Velkommen til første episode af Brændgaard Avisen, hvor jeg giver dig et overblik over de vigtigste nyheder med særligt fokus på sundhed og frihed. Du kan se det som et alternativ til Radioavisen på DR’s P1. Alternativet og Løkke afliver flertal for uvildig advokatundersøgelse af Mette Frederiksens rolle i Minksagen. Det er uklart, om det … Læs videre Brændgaard Avisen #1: Ulovligt stof modvirker depression, viser ny undersøgelse fra dansk hospital
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 6 november 2022, 16:54 16:54

hvordan er det dog gået så galt uden vi opdagede det ??