Brændgaard Avisen #3: WHO overdrev dødeligheden af covid-19 med en faktor 11.333

Twitter har mistet store summer i indtægter fra annoncer, efter Musk har købt det sociale medie og indvarslet ytringsfrihed. Den danske World Economic Forum Virksomhed Carlsberg har stoppet for reklamer på Twitter. FN-chef lægger pres på Musk for et eller andet om “menneskerettigheder”. Disse begivenheder understøtter hypotesen om, at Musk har en reel intention om at indføre ytringsfrihed på Twitter, og det ikke bare er spil for galleriet for at fastholde fritænkere i SoMe-hovedstrømmen. Jeg kan tilføje, at jeg selv aldrig er blevet censureret på Twitter, kun på Facebook, LinkedIn og MeWe. MeWe blev lanceret som et socialt medie med ytringsfrihed. Det holder dog åbenbart kun, indtil man begynder at ytre sig om dem, man ikke må ytre sig om.

Der er godt gang i klimapropagandaen for tiden. Klimaaktivister laver stort set dagligt tossede demonstrationer, hvor de belejrer privatfly eller hælder tomatsovs ud over klassiske kunstværker. Samtidig er der i hovedstrømmen af medier og politik slet ingen diskussion om, hvorvidt de præmisser som katastrofehistorien om menneskeskabte klimaforandringer er sande eller falske. Klimahistorien er nu på niveau med fortællingerne om Corona og Holocaust; det bliver opfattet som blasfemi at ytre blot den mindste tvivl om den absolutte sandhedsværdi af hvert eneste ord i den herskende fortælling.

Ja, jeg ved ikke med dig, men jeg bliver altså skeptisk, når der er noget, vi ikke må debattere, og når der er viden og holdninger, der bliver censureret. I min bog Frihedens Pris har jeg i øvrigt gennemgået noget af den forskning og de opfattelser, der med god grund kan betvivle katastrofehistorien om klimaforandringer og global opvarmning – eller i hvert fald det politiske misbrug af det foranderlige fænomen klima.

Heldigvis er der stadigvæk fattige medier og journalister, der prioriterer Sandhed over Mammon. The Exposé har set nærmere på mistankerne om, at de såkaldte vacciner mod covid-19 indeholder grafen og nanoteknologi. Mistankerne virker velbegrundede, og hvis vaccinerne havde været en coronakritisk krigsveteran med hjemmelavet fyrværkeri, så var de blevet varetægtsfængslet – måske efter terrorparagraffen så fængslingen kunne være på ubestemt sted.

Norske Steigan bringer en interessant analyse af covid-19-dødeligheden. Hele accepten af de risikable vacciner og de andre fascistiske politikker har jo været baseret på en tro på, at det nye coronavirus var ekstremt farligt. WHO’s alarmerende påstand var, af 3,4 % af dem, der var blevet ramt af covid-19, var døde. Opgørelser har siden vist, at den reelle dødelighed har været på 0,0003 %. Det betyder, at WHO har overdrevet coronaens dødelighed med en faktor 11.333.

Man plejer at sige, at overdrivelse fremmer forståelsen. I dette tilfælde tyder det snarere på, at overdrivelse fremmer misforståelse. Vi kan håbe, at den globale folkesundhedspolitik i fremtiden vil være baseret på rationel evidens i stedet for irrationel frygt, men nu skal vi lige gennemgå den nye Middelalder først.

Kilde: De Vigtige Nyheder 06.11.2022

Cover: Unsplash.com (engin akyurt)

Bliv abonnent eller giv en donation

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments