Godt nyt: Konspirationsteoretiker David Icke forbudt i hele Europa

Englænderen David Icke blev i lørdags forud for et planlagt foredrag ved en fredsdemonstration i Amsterdam søndag forbudt at tale offentligt i ikke blot Holland, men i alle 26 Schengen-lande. Det betyder, at David Icke heller ikke længere må holde foredrag i Danmark.

Der er tale om et meget voldsomt indgreb i den personlige frihed og ytringsfrihed, som er karakteristisk for en fascistisk stat og ikke et frit demokrati, og Danmark er med i den klub.

Sagen handler ikke om, hvorvidt David Icke har ret eller tager fejl i sine vurderinger af det moderne samfund. Jeg er personligt ikke enig med ham. Hvis man mener, at ytringsfrihed er vigtigt, så vil man forsvare, at også folk, man er uenige med, har ret til at ytre sig frit og absolut ikke skal udsættes for den behandling, som David Icke bliver udsat for nu.

Myndighedernes argument er, at David Icke udfører ‘hadtale’, der kan føre til optøjer i de lande, hvor han taler offentligt. Han er derfor en risiko for den offentlige sikkerhed, mener de. Problemet ved begrebet ‘hadtale’ er, at sandheden kan blive opfattet som had i et samfund baseret på store bedrag. Forbud mod ‘hadtale’ er derfor blot en anden form for censur. Der er simpelthen ingen undskyld for at forbyde folk at ytre sig frit, heller ikke selvom deres ytringer fremkalder vrede hos tilhørerne. Det kan jo være, at vreden er den naturlige følelsesmæssige reaktion på erkendelse af verdens realiteter.

David Icke er tidligere blevet forsøgt holdt nede ved hjælp af latterliggørelse, da Icke engang har skrevet en bog om, at verden er styret af reptilvæsner fra rummet, der har taget midlertidig form som mennesker. Når de nu forbyder ham så voldsomt, så tyder det på, at hån og spot ikke længere er nok for dem, der bekæmper Icke. Hvis han virkelig var en idiot med vrangforestillinger, så ville han jo ikke være en trussel for det magtbærende system. Problemet for magthaverne er, at de ved at forbyde David Icke så groft, så validerer de hans vurderinger og øger hans troværdighed blandt folket.

Det må derfor betragtes som en panikreaktion fra magthavernes side, at de nu har forbudt en fredelig mand at bruge sin stemme i hele Europa. Den groteske sag er derfor på en måde godt nyt, da panik som bekendt er noget, der udbreder sig lige før lukketid.

David Icke forklarer selv situationen i denne video:

Cover: Mr Cheswick

Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 6 november 2022, 17:17 17:17

Ulækkert at EU nærmest har efterlignet de ‘sociale” mediernes måde at forbyde visse personer i at ytre sig.. når vi ikke kan se forskel på EU og Facebook, YouTube og Twitter er vi som samfund ude på rigtig dybt vand

Last edited 1 month ago by Silas
mandag, 7 november 2022, 8:43 08:43

Den nyvalgte konservative premierminister Danielle Smith, Alberta i Cannada, som vil ud af kløerne på WEF får nu mainstreampressen at føle. Hun udsættes for hadekampagner. Googler man : ” Danielle Smith WEF ” kan man på New Punch læse, hvordan hun udtaler sig om at aldrig i hendes levetid har hun mødt større diskriminering imod andre ( de uvaccinerede ) som under den globale covid psykose. I hele mit liv har jeg stemt rødt. Havde Danielle Smith stillet op i DK., havde jeg stemt på hende. Premierminister Jacinda Arden i New Zeeland, en tro Wef Weffer ( World Economic Forum… Read more »