Brændgaard Avisen #4: ‘No Virus Theory’ afsløret

Folketingets mest Israel-venlige parti, Nye Borgerlige, er kommet i modvind, fordi Mette Thiesen tager sin kæreste med på arbejde, og han opfører sig angiveligt voldeligt og chikanerende, bl.a. ved at kaste med øl. Det er den slags sager, der kan hjælpe til at sikre, at “Danmarks Zionistiske Parti” forbliver i opposition, så de kan fortsætte deres rolle som kontrolleret opposition.

Det forlyder, at sundhed er hovedtemaet i de igangværende regeringsforhandlinger. Messerschmidt har meldt ud, at han ser mange ligheder mellem DF og S på sundhedsområdet. Der er stadigvæk ingen, der nævner elefanten i stuen: Den katastrofale og bedragbaserede coronapolitik, der både forringede folkesundheden og folkeøkonomien. Dét politiske emne er simpelthen blevet tabu.

Antallet af konkurser i Danmark fortsætter. 274 virksomheder måtte dreje nøglen om i oktober. Organisationer oplever større behov for julehjælp end normalt. Ja, fattigdom er i fremmarch i Danmark. Jeg mærker det selv, da jeg har været så naiv at tro, at jeg ville kunne leve af min sundhedspolitiske oplysning og politik med coronabedraget som afsæt. Jeg må nu desværre konstatere, at der ikke er tilstrækkelig villighed i den danske befolkning til at betale for kritisk journalistik og sundhedsliberal folkeoplysning på et akademisk grundlag. Det er denne mentalitet i det danske folk, der driver propagandaen frem og sandheden i glemmeskuffen.  

Alle er pludselig blevet eksperter om corona, virus og immunforsvar. Det britiske medie The Exposé har afsløret, hvordan ‘No Virus Theory’ bliver drevet som psykologisk operation fra Substack. Det fungerer på den måde, at når først folk er blevet skeptiske overfor den herskende fortælling om det nye coronavirus, så er de tilbøjelige til at tro på hvad som helst – herunder at der slet ikke findes noget virus overhovedet. Heller ikke forkølelses- og influenzavirus osv. Når man på den måde, får de selvoplevede “vågne” til at tro på noget, der af de fleste opfattes som decideret tosset, så vil deres opdagelser af de reelle coronarelaterede bedrag drukne, hvorved de bliver ufarlige for den magtbærende fortælling om corona og vaccinerne. På samme måde er det ved hjælp af psykologiske operationer lykkedes de virkelige konspiratører at bilde mange mennesker ind, at Jorden er flad. Strategien er at rulle med modstanden og gå med målgruppens trang til at tro på konspirationsteorier, indtil man får hver og en af dem til at tro på mindst én tosset teori. Konsekvensen er, at de “vågne” sover lige så meget som de “sovende”.

Lad mig afslutte denne episode med en positiv nyhed. Biologiprofessor Fernando López-Mirones har givet uvaccinerede mennesker, der har holdt ud på trods af presset fra omgivelserne for at blive vaccineret, titlen “Homo sapiens indomitus“. Det betyder, “Mennesker, der ikke kan undertrykkes”.

Kilde: De Vigtige Nyheder 07.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Tilmeld
Besked om
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 7 november 2022, 14:28 14:28

Jeg lægger lige det her op som interessant modspil måske. Tror ikke på jorden er flad, men hvis Mike Yeadon er i tvivl omkring virus teorien er det en yderst sofistikeret operation (det kan det være). Synes Dr. Tom Cowan giver en ganske udemærket præsentation af hans synspunkt her: https://www.bitchute.com/video/YZMgpbiTSZFF/

mandag, 7 november 2022, 17:02 17:02

Jeg er en stolt homo sapiens indomitus, der ej heller køber ind på din, Per Brændgaard, vildfarelse om, at Nye Borgerlige skulle være Folketingets mest zionistiske parti, med alt hvad du måtte ligge i det.

Som jeg har givet udtryk for før, så tænker jeg, at det igen er dit iboende venstresnoede postpolitiske bias, der martre dig).

torsdag, 24 november 2022, 11:14 11:14
Reply to  Brændgaard

Nye Borgerliges syn på Israel er vel omtrent ligeså blåøjet og overfladisk som dit syn på islam og dets proselytter.

Cliff Lind Hjulskov
mandag, 7 november 2022, 20:58 20:58

Per, Jorden er ikke flad, og vira er aldrig blevet bevist. Det er nu din og virologernes hypotese, at der er vira, der gør dig syg, og det skal du bevise. Du påstår: “Alle er pludselig blevet eksperter om corona, virus og immunforsvar. Det britiske medie The Exposé har afsløret, hvordan ‘No Virus Theory’ bliver drevet som psykologisk operation fra Substack. Det fungerer på den måde, at når først folk er blevet skeptiske overfor den herskende fortælling om det nye coronavirus, så er de tilbøjelige til at tro på hvad som helst – herunder at der slet ikke findes noget… Read more »

Cliff Lind Hjulskov
tirsdag, 8 november 2022, 21:12 21:12
Reply to  Brændgaard

“Hvis virus ikke findes, hvad er så årsagen til forkølelse og influenza samt forskellen i symptomer mellem de to sygdomme?” Per du stiller det spørgsmål, et sundt tænkende menneske altid bør stille sig. Spørgsmålet bliver først besvaret sandfærdigt den dag vi stopper med, at forfølges et spøgelse i frygt, som ingen har set, ej bevist eksistere. Jeg mener det delvis er besvaret i Homotoksologi og terræn teorien, – miljøet – Her henføres dertil det ydre og indre miljø fordi det ene er en refleksion af det andet. Her er nogle ledetråde, eksempler, dog ikke fuldkommen besvarelse på dit vise spørgsmål.… Read more »

mandag, 7 november 2022, 23:23 23:23

Til den fungerende regerings sundhedsforhandlinger: Forebyggelse af sygdom i Danmark handler som man normalt ser at: Komme tids nok til medicinsk symptombehandling eller livredende førstehjælp. Det er sådan vi hører sundhedsøkonomer regne på det. Sådan kan det ikke blive ved, som det har gjort i mange år. Ægte forebyggelse handler om at lære danskerne helt fra folkeskolen, at det er årsagerne vi skal tage seriøst, ca. 70 % af alle kroniske sygdomme skyldes forkert ernæring, derfor ansæt i hver lægepraksis en ernærings-terapeut som sparringspartner til lægen og udskriv kostplaner som recept, som SKAL følges! Der bliver milliarder af kroner at… Read more »